Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Helios Hotel

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool

Charmigt All inclusivehotell i närhet av både stad och strand

Det trevliga Helios Hotel är ett perfekt val för dig som vill kombinera sol, bad och avkoppling med upplevelser, puls och städer. Hotellet ligger enbart ett stenkast från den omtyckta orten Kumköy, cirka fyra kilometer ifrån Side och enbart 600 meter från stranden.


Faciliteter

Helios Hotel har en fin trädgård som omringar hotellets trevliga poolområde där det finns två pooler – en större och en barnpool. Här kan du spendera dina avkopplande semesterdagar och njuta av solens värmande strålar på en av solstolarna, svalka dig med ett dopp i poolen eller njuta av en kall färggrann förfriskning från hotellets poolbar. Föredrar du att bada vid stranden tar du dig enkelt hit med hjälp av hotellets shuttlebus som kör hit flera gånger om dagen. Som gäst på Helios Hotel har du tillgång till gratis solstolar och parasoller vid stranden och här serveras även ett utbud av förfriskningar som ingår i din All inclusive. Om du vill aktivera dig på stranden erbjuds flera vattensportsaktiviteter såsom dykning. När hungern sedan smyger sig på kan du avnjuta dina huvudmåltider i hotellets restaurang. Under dagen serveras även snacks och enklare tilltugg på hotellets område.


Aktiviteter

För de allra minsta som vill aktivera sig under semestern arrangerar hotellets internationella barnklubb olika aktiviteter. Därtill är det möjligt för alla i resesällskapet att spela dart, beachvolleyboll och mycket mer. Två gånger i veckan har hotellet även en turkisk temakväll som du kan välja att delta i och under de övriga kvällarna arrangeras det löpande olika former av underhållning exempelvis livemusik. Föredrar du hellre att komma helt ner i varv under semestern kan du nyttja hotellets spafaciliteter som omfattar turkiskt bad och en bastu. Skulle du vilja komma bort från hotellet för en dag och byta ut sol och bad mot stadsliv och puls kan du enkelt ta dig till Side där du har flera kända turistattraktioner såsom det Antika Side. Här finner du även en inbjudande hamn, ett stort utbud av restauranger, barer, bazaarbutiker och kända turistattraktioner.

 

Om hotellet
Avstånd till flygplats 65 km
Avstånd till lokalt centrum 300 m
Avstånd till strand 600 m
Balkong / Terrass Ja
Bar Ja
Barnklubb Ja
Barnpool Ja
Bastu Ja
Byte av handduk, per vecka 3
Byte av lakan, per vecka 3
Hårtork Ja
Luftkonditionering Ja
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolbar Ja
Städning, per vecka 7
Tv i rum / lägenhet Ja
Underhållning Ja
WiFi Gratis
Volleyboll Ja, beachvolleyboll

Rumstyper
På Helios Hotel kan du bo i dubbelrum eller i familjerum.

Dubbelrum

Dubbelrummen är 30m2 och har tillhörande badrum samt balkong. Dubbelrummen är inredda med gratis wifi, luftkonditionering, safetybox (mot avgift), TV, telefon, minibar och hårtork. Det kan bo max 3 vuxna i dubbelrummen. Dubbelrum för eget bruk kan bokas mot förfrågan och mot tillägg.

Familjerum
Familjerummen är 60m2 och har tillhörande badrum och balkong. Familjeummen är utrustade likt dubbelrummen, men har ett separat sovrum och uppehållsrum. Det kan bo max 5 vuxna i familjerummen.

Pension
Vistelsen på Helios Hotel är inklusive All inclusive

Mer om Helios Hotel
Det är gratis wifi på hela hotellet.

Mat och Dryck

Detta ingår i din All inclusive:

Huvudmåltider
Frukost kl. 07.00 – 10.00
Lunch kl. 12.30 – 14.00
Middag kl. 19.00 – 21.00

Dryck

Kl. 07.00 – 23.30. Det serveras ett urval av lokala alkoholhaltiga samt icke alkoholhaltiga drycker. Det serveras även utvalda varma drycker.

Enklare måltider
Snacks kl. 12.30 – 14.00
Kaffe, frukt och kaka kl. 16.00 – 17.00

Övrigt

Hotellets shuttlebus kör gratis till hotellets närliggande strand. Väl här ingår även snacks samt alkoholfria kalla och varma drycker.

Vid ankomst till hotellet får du ett exakt All inclusive-program som gäller för vistelsen. Observera att din All inclusive upphör klockan 12.00 på avresedagen. Solresor reserverar sig för eventuella ändringar, hotellet kan utan förvarning ändra serveringsställen, urval och öppettider.

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om Turkiet innan resan.
Läs mer här >

Vädret i Turkiet

Se temperatur och väder i Turkiet.
Se väder här  >

Om Side

Hitta din resa och läs mer om Side.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail