Ett perfekt sätt för teambuildning, inspiration eller projektarbete är att resa iväg tillsammans. Oavsett om ni är en klubb, förening, skolklass eller ett glatt gäng som vill resa iväg på en gruppresa kan vi hjälpa er.

Vi på Solresor lång erfarenhet av grupp & konferensresor och arrangerar varje år ett stort antal resor utomlands för sällskap av varierande storlek, allt från ett fåtal resenärer upp till ett par hundra personer. Resan skräddarsys enligt dina önskemål och vi tar självklart även hand om arrangemangen på plats, som middagar och utflykter.

Konferensresor
Kombinera nytta med nöje, förlägg konferensen utomlands! En lyckad konferens är förmodligen det bästa sättet att nå ut med företagets budskap och bygga relationer med både kollegor och kunder. Att förlägga konferensen hos oss, fjärran från vardagens sysslor, ger dig och din grupp unika möjligheter att helt koncentrera er på konferensens syfte och mål. När det är dags för en paus och tid för reflektion väntar gemensamma upplevelser, sol och bad runt hörnet.

Vi hjälper dig välja bästa flygförbindelse, hotell, restauranger och aktiviteter på plats. Tillsammans går vi igenom vilka behov och förväntningar just ert företag har. Konferens- och upplevelseresor utomlands är bland de absolut mest effektiva sätten att stärka företagets varumärke gentemot era kunder och medarbetare.

Aktiv gruppresa
Är ni en grupp som vill få ut mer av semestern? Vi anordnar golfresor och vandringsresor samt skräddarsydda resor för cykelgänget, fotbollslaget och tennisklubben som vill träna på nya banor i ett varmt och skönt klimat. Gör något extra roligt med kören, boule- eller bridgeklubben – åk på en resa tillsammans!

Familj och vänner
Är ni många som vill resa tillsammans? Låt Solresors kunniga reseexperter sätta samman ett riktigt bra semestererbjudande för familjen eller kompisgänget. Du får en resekonsult som hjälper dig från början till slut. Vi tar fram hotellförslag som erbjuder just det ni söker! Vi erbjuder även intressanta utflykter.

Kontakta gruppavdelningen
Kontakta oss på gruppreseavdelningen, så besvarar vi dina frågor och kan hjälpa dig sätta samman ett reseförslag utifrån dina önskemål. Ring till 077-551 00 00 eller maila till grupp@solresor.se för att komma i kontakt med gruppavdelningen.