”Europeiska

Vi har valt att samarbeta med försäkringsbolaget Europeiska ERV när det gäller reseförsäkringar. De är en av Sveriges största aktörer på den svenska marknaden för reseförsäkringar. Vi erbjuder både försäkringar innan och under resan. Försäkringarna tecknas vid bokningen av din resa.

Här nedan kan du läsa fördelarna med att teckna en extra försäkring både innan du kommer iväg men även under din resa.

Avbeställningsförsäkring

Med Europeiska ERVs avbeställningsförsäkring får du pengar tillbaka om något plötsligt eller oväntat händer som gör att du inte kan åka iväg på din resa eller om själva syftet med din resa blir förstört.

Försäkringen är mer omfattande än de flesta avbokningsskydd som finns i betal- och kreditkort och du betalar ingen självrisk.

Du kan avboka på grund av:

  • sjukdom & olycksfall

  • plötsliga och oförutsedda händelser- t.ex. din redan beviljade semester blir indragen eller ditt husdjur blir akut sjukt och måste opereras

  • något händer i din bostad, t.ex. inbrott, vattenskada eller brand som gör att du inte kan resa

  • ingen självrisk - pengar tillbaka.

Försäkringen täcker upp till 100 000kr per person/200 000kr per familj.

Viktigt att veta

Försäkringen kan tecknas av personer som är stadigvarande bosatta i Sverige och inskrivna i svensk försäkringskassa. Kom ihåg att avbokningsorsaken ska kunna styrkas med intyg från läkare, polis eller annan opartisk person.

Förköpsinformation och produktfaktablad

Komplettering: Förköpsinformation och produktfaktablad - Gäller nytecknade försäkringar fr.o.m. 2020-11-02

Villkor

Behöver ni nyttja era försäkringar kontaktar ni ERV:s Kundservice på 0770-456 900 eller mailar till info@erv.se.

Semesterförsäkring

Varje resa är full av överraskningar, men alla överraskningar är inte roliga och därför är det viktigt att du som resenär är rätt försäkrad under resan.

Vi erbjuder en försäkring som kompletterar och förstärker din hemförsäkrings reseskydd. Det innebär att försäkringen ersätter bland annat med en ny resa om du blir sjuk mer än halva tiden, ersättning per dag om inte resan blir som du tänkt dig, t.ex. öroninflammation på sol- och badsemestern och du betalar dessutom ingen självrisk.

Några exempel på vad som ingår

  • Ny resa - Blir du blir sjuk eller råkar ut för en olycka och blir sängliggande/vila på rummet mer än halva din resa, kan du och en medresenär eller hela familjen få en helt ny resa.

  • Ersättning per dag - Om resan inte blir som du tänkt dig, till exempel om du stukar handleden på golfresan och inte kan spela golf eller får öroninflammation på sol- och badresan så du inte kan bada, får du ersättning per förstörd semesterdag.

  • Ingen självrisk - Du betalar ingen självrisk och Semesterförsäkringarna ersätter självrisken i din hemförsäkring om du blir sjuk, blir bestulen eller skadar dig och behöver uppsöka läkare. Vi tar självrisken vid varje tillfälle.

  • Kom ikapp resan - Om du missar din anslutning för att flyget eller tåget är försenat får du ersättning för exempelvis nya flygbiljetter så att du kan fortsätta din resa.

  • Hjälp på plats- När det inte blir som du tänkt dig och pengarna går exempelvis till ett läkarbesök istället. Kan du genom Europeiska ERV få ersättning inom 48h. Du gör enkelt din skadeanmälan på erv.se eller slår oss en signal så ser vi till att du kan fullfölja din semester på bästa vis.

Förköpsinformation och produktfaktablad

Villkor

Viktigt att veta

Försäkringen kan tecknas av personer som är stadigvarande bosatta i Sverige och är inskrivna i svensk försäkringskassa.

Möjlighet att beställa försäkring ges i samband med bokning.

Behöver ni nyttja era försäkringar kontaktar ni ERV:s Kundservice på 0770-456 900 eller mailar till info@erv.se.