Drömmer du om att svepas med på ett äventyr där kulturer, historier och naturlandskap vävs samman? Då är våra utvalda rundresor precis det du letar efter! Ta chansen att dyka djupt in i världens mest betagande destinationer, där du inte bara besöker, utan också lever och känner essensen av varje plats.

Genom vårt nära samarbete med Nordens största gruppresearrangör Rolfs Flyg och Buss kan vi nu erbjuda ett handplockat utbud av rundresor till flera av våra fantastiska destinationer.

Föreställ dig att vandra på Sorrentohalvöns vackra klippiga kust, känna pulsen av dess unika medelhavsklimat och samtidigt uppleva områdets charm. Eller att färdas genom Greklands mäktiga landskap, där varje tempel och ruin berättar en saga av en tusentals år gammal historia, en saga om en av världshistoriens mest inflytelserika civilisationer.

Alla våra gruppresor ackompanjeras även av kunniga svensktalande reseledare vars huvuduppdrag, förutom att vara experter på destinationen och leda alla våra utflykter, alltid ser till att gruppen har en fantastisk resa, tillsammans.

Vi ser fram emot att möta dig på någon av våra rundresor och tillsammans skapa minnen som du kommer att bära med dig resten av livet.

Almuñécar

15 - 32 dagar
fr. 10 765:-
Fortsätt

Sorrentohalvön

8 dagar
fr. 14 955:-
Fortsätt

Madeira

8 - 15 dagar
fr. 14 235:-
Fortsätt

Vandring Madeira

8 dagar
fr. 14 135:-
Fortsätt