Madeira

Lägsta prisper person
STO
12 jan
1 veckafr.
4 646:-
CPH
10 dec
1 veckafr.
4 360:-
GOT
16 jan
1 veckafr.
5 193:-
Till priskalendern

Res till underbara och blomstrande Madeira

Res med Solresor till Portugals sköna och grönskande ö Madeira som erbjuder allt från vackra blommor till oslagbara naturupplevelser. En resa till Madeira innebär också att du möts av öns gästfrihet som har hundraåriga traditioner. Turismen går hand i hand med naturen och här finns en välavvägd balans mellan antalet besökare, det inhemska dagliga livet och den mäktiga naturen.

Madeira är den underbara, blomstrande och gästvänliga ön i Atlanten som kombinerar sagolik natur med bekväm semestervänlighet. Med mer än 200 blomsterarter, olika kryddörter, dramatiskt landskap, vin- och fruktodlingar har ”Atlantens pärla” lockat besökare under en lång tid.

Madeiras unika urskog, som upptagits på Unescos världsarvslista, det 2150 km långa nätet av bevattningskanaler, levador samt den vilda kusten med svindlande klippväggar, lämnar ingen oberörd. Att vandra på Madeira är väldigt omtyckt och efterfrågat. Levadorna löper vackert genom den grönskande naturen och det är enkelt att förälska sig i den ståtliga blomsterprakten liksom de storslagna vyerna.

Upptäck huvudstaden Funchal som står i förändringarnas tid med nya och spännande gastronomiska upplevelser liksom trendiga barer. Här hittar du mysiga boutiquehotell, designhotell, lyxhotell och enklare mellanklasshotell. I Santa Cruz kan möts du i stället av ett lugnt tempo med en större närhet till havet.

Madeiras geografiska placering gör ön ett behagligt subtropiskt klimat med ljumma temperaturer mellan 18 och 25 grader året runt.

Res till underbara och blomstrande Madeira
Res till underbara och blomstrande Madeira
Res till underbara och blomstrande Madeira
Res till underbara och blomstrande Madeira

Våra bästa erbjudanden till Madeira

Priser visas per person och avser del i dubbelrum på utvalda hotell.

Detaljerad sökning