Ibiza

På spanska Ibiza får du uppleva ett trendigt nattliv, sköna stränder och bra shopping. På Ibiza kan du dock uppleva mycket mer än det livliga nöjeslivet och heta nattklubbarna. Här finns också en lantlig charm och vänlig lokalbefolkning att upptäcka bortom de trendiga gatorna.

Visst finns det ett livligt nöjesliv på Ibiza, men ön bjuder på mycket mer än så. Lika mycket Ibiza är också öns vackra natur, tillsammans med bohemkulturen och den avslappnade atmosfären. Du behöver inte ta dig långt bort från civilisationen för att plötsligt befinna dig mitt bland väldoftande örter, fruktodlingar och natursköna små badvikar.

Att se och göra

Många av Ibizas fina sandstränder ligger i lugna och skyddade vikar. Tack vare det, och det klara vattnet, lämpar stränderna sig mycket väl för snorkling. På en resa till Ibiza finns stränder för alla. Här finns både långgrunda sandstränder med gott om restauranger och vattensporter och svåråtkomliga och mer lugna stränder. Önskas en bit av Karibien rekommenderas en utflykt till den lilla ön Formentera. Här väntar fantastiska stränder med klart och fint vatten.

Ibizas unika naturmiljö erbjuder vackra landskap. Benimussa Valley och El Pla de Corona-slätten är känt för sin lantliga charm Här finns de traditionella lantgårdarna med sina frodiga olivlundar och vingårdar. Väl värt ett utflyktsbesök under en resa till Ibiza.

Säsong maj-september

Till Ibiza plockar du ihop din egen resa. Du väljer själv avresedatum, reslängd och hotell. När du bokar flyg och hotell med oss är du skyddad av paketreselagen.

Populära utflykter och aktiviteter

Väder och medeltemperaturer