Seychellerna

På Seychellerna finner du vykortens vita sandstränder och glittrande azurblå hav. Här vajar palmerna i vinden, och sköldpaddorna vandrar på stranden.

Oavsett var du åker kommer du uppleva en semester av världsklass på de vackra stränderna. Upptäck ön till fots eller på cykel. Lokalbefolkningen är gästvänlig och hjälper dig gärna att hitta till Seychellernas alla pärlor.

Seychellerna består av 115 öar och 41 av de är av ocenaisk granit och tillhör de äldsta av sitt slag på hela jorden. Med Solresor kan du resa till tre otroligt vackra öar; Mahe, La Digue Island och Praslin Island.

På huvudön Mahe finns det största utbudet och även flygplatsen. La Digue Islanc och Praslin har många fina hotell och hit tar du dig med flyg eller färja.

Seychellerna har följande krav för inresa:

Hälsodeklaration: Alla resenärer måste fylla i en digital hälsodeklaration. I samband med att du fyller i hälsodeklarationen ska du också köpa en försäkring som kostar ca 6 euro per person. Här finner du länken: https://seychelles.govtas.com/

VIKTIGT! Som resenär är du själv ansvarig för att ha fyllt i formuläret korrekt, och inom angiven tid före avresa. Om du inte fyllt i inreseformuläret kommer du att bli nekad inresa i landet och bli nekad ombordstigning på flyget redan på avreseflygplatsen. Skulle detta vara fallet är det inte möjligt att få någon återbetalning.

Populära utflykter och aktiviteter

Väder och medeltemperaturer