Amalfikusten

Lägsta prisper person
CPH
20 okt
1 veckafr.
5 073:-
GOT
4 nov
1 veckafr.
5 829:-
STO
26 okt
1 veckafr.
5 599:-
Till priskalendern
Den underbara staden Amalfi stoltserar med en otrolig skönhet och sägs ha gett namn åt hela kusten. Staden är vackert kuperad och kännetecknas av charmiga hus belägna på vackra terrasser och slingriga stigar som ödmjukt klär kustens klippor. Amalfi är även områdets kulturella center, både på grund av dess händelserika historiska där flera civilisationer har satt sina spår men även med anledning av dess vackra belägenhet.

Hela Amalfikusten domineras av höga klippor som omsorgsfullt ramar in små mysiga byar med klarblått vatten som speglar dess förtrollande siluett. Här trängs eleganta villor, vackra trädgårdar med frodig medelhavs vegetation och uppfriskande citrusplantage med romantiska små gränder och smala gator som kantas av caféer, barer samt restauranger. Området genomsyras av en skön balans av lugn och ro, men erbjuder även ett pulserande nattliv.

En utflykt längs Europas finaste kuststräcka bjuder på ett pärlband av snirkliga vägar och mysiga orter som ger dig en unik upplevelse. Här möts det vackra landskapet, havet och bergen i en härlig samklang av skönhet, så långt ögat når, oavsett var du befinner dig.

Våra bästa erbjudanden till Amalfikusten

Priser visas per person och avser del i dubbelrum på utvalda hotell.

Detaljerad sökning