Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Resor till Belek

Bilder och film

Bli inspirerad av bilder och film från Belek.
Se bilder och film här >

Hotell

En plats för golfälskare. 
Se våra hotell här >

Om Belek

Golfparadiset Belek ligger endast en halvtimme från flygplatsen i regionhuvudstaden Antalya. Belek är Turkiets och en av södra Europas främsta golfmetropoler, men området är mer än bara golf. Längs den vidsträckta sandstranden ligger en lång rad av utmärkta semesterhotell. Perfekt för både njutning och aktiviteter med andra ord.

Modernt boende på hotell av toppklass

Solresors hotell i Belekområdet tillhör de bästa för såväl golf som traditionellt semesterfirande. Sol och badmiljön är inbjudande med den långa vidsträckta stranden som lockar. Många av hotellen erbjuder fantastiska faciliteter som stora poolområden och ibland även vattenland. Lyxhotellet Maxx Royal Belek Golf Resort erbjuder inte bara golfspel av toppklass utan också ett enormt poolområde med 11 vattenrutschbanor. Förutom det pampiga Maxx Royal Belek Golf Resort finns möjligheten att bo på välkända Hotel Sueño Golf med egna golfbanor i direktanslutning till hotellet. Nytt för i år är även Cornelia Deluxe Resort, ett fint all inclusive-hotell med direkt strandläge. Hotellen i Belek är alla renodlade all inclusive-hotell och bara att prova deras välsmakande bufféer och à la carte-restaunger är väl mödan värd. 

Flera golfbanor inom räckhåll

I Belekområdet finns inte mindre än 14 olika golfbanor som nås bekvämt inom en 10 kilometers radie. Banorna är av utmärkt internationell klass och har alla sin egen speciella historia och design. Med Solresors golfpaket reser du till Belek med förbokade starttider och kan ta med din egen golfbag på flyget till ett förmånligt pris. 

Bekvämt avstånd till Antalya

Från Belek är det endast cirka 40 kilometer in till den turkiska Rivierans färgstarka huvudstad Antalya. Den spännande staden innehåller flera sevärdheter och erbjuder bland annat utmärkt shopping. På de fina semesterhotellen i Belek har du allt du kan önska dig av bekvämligheter inom området, och närheten till Antalya öppnar även möjligheten att uppleva turkiskt vardagsliv en bit bort från semesterlyxen.

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Allt du behöver veta om Turkiet innan resan.
Läs mer här >

Vädret i Turkiet

Se temperatur och väder i Turkiet.
Se väder här  >

Om Turkiet

Upptäck Turkiet med modern storstadspuls och västerländsk lyx!
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7