Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Patong Beach

Patong beach

Res till Phukets nöjesstad Patong beach och njut av strandhäng, stort shoppingutbud och kanske Thailands bästa nattliv. Patong beach passar utmärkt för dig som vill kombinera strandliv, shopping och nöjen! Här finns många bra förutsättningar för en fartfylld semester med många upplevelser. Boka en utflykt, utforska shoppingen eller dansa natten lång på någon av nattklubbarna. Den inbjudande och kilometerlånga stranden lockar dessutom till avkopplande dagar med härliga bad.

Patong beach

Cirka en timme väster om Phukets flygplats ligger den livliga semesterstaden Patong beach. Orten erbjuder ett brett utbud av shopping, nöjen och aktiviteter. Många som semestrar i orterna Kata, Karon och Kamala tar sig gärna in till Patong för att ta del av det rika nöjesutbudet. Längs med orten löper en lång sandstrand som sannerligen inbjuder till härliga bad i Andamansjön.

 Läs mer om Patong Beach här >>

 

Upplev mer av Phuket

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Thailand!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Läs mer här >

Vädret på Phuket

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer om vädret här >

Om Thailand

Hitta din resa och läs mer om Thailand.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Patong Beach

Strand, nöjesliv och shopping

Patong beach är kanske mest känd som Phukets nöjesmetropol. På bargatan Bangla Road ligger nattklubbar och barer tätt ihop vilket även lockar många besökare från de andra semesterorterna. Här råder en festlig stämning ända in på småtimmarna och för dig som gillar shopping är Patong en guldgruva. Den populära nattmarknaden inbjuder till många fyndlägen och semesterstaden erbjuder flera smågator med trevliga restauranger. Viktigast av allt för en fulländad semester i Patong är naturligtvis den tre kilometer långa sandstranden som löper längs hela orten. Här kan du prova på olika vattenaktiviteter eller bara koppla av med sköna bad.

Solresor i Patong beach

Thailand är känt för att erbjuda prisvärda hotell med hög standard – Solresors hotell i Patong beach är inget undantag. BanThai Beach Resort & Spa är en semesteroas belägen i centrala Patong. Ett perfekt alternativ för dig som vill njuta av kombinationen av ett strandnära läge med Patongs nöjesliv runt hörnet.

Upptäck Thailand

För att uppleva Thailand på allra bästa sätt rekommenderar vi våra guidade utflykter. Solresor erbjuder ett innehållsrikt utflyktsprogram där du får möjlighet att se och uppleva det bästa av detta tropiska land. Följ med på en rundtur i Phuket, upptäck Phi Phi-öarna och James Bond Island eller varför inte ta en matlagningskurs i det thailändska köket?

Välkommen till Patong!

 

Dela nuvarande URL via E-mail