Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Nai Yang Beach

Nai Yang Beach

Res med charter till rofyllda Nai Yang Beach och njut av den vidsträckta stranden, det kristallklara vattnet och den oexploaterade miljön. Nai Yang ligger i en marin nationalpark och precis utanför kusten finner du Phukets största korallrev. Hit åker du som söker en avkopplande semester i natursköna omgivningar med mycket sol och bad.

Semestra i Nai Yang

På Phukets nordvästra kust, en kort bilresa från flygplatsen, ligger fantastiska Nai Yang Beach. Orten är belägen i den marina nationalparken Sirinat och på Solresors hotell har du stranden som din närmsta granne. Den frodiga grönskan, den vackra naturen och det stilla, kristallklara vattnet skapar ett lugn som enkelt smittar av sig. Här kan du njuta av ren och skär avkoppling, bege dig iväg på en snorkelutflykt eller upptäcka någon av de välkända orterna Karon, Kata och Patong.

Läs mer här!

Upplev mer av Phuket

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Thailand!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Läs mer här >

Vädret på Phuket

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer om vädret här >

Om Thailand

Hitta din resa och läs mer om Thailand.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Nai Yang Beach

Solresor i Nai Yang

Checka in på femstjärniga Marriott Resort Phuket Nai Yang Beach och fascineras av den luxuösa atmosfären. Bland palmer och grönska finner du hotellets inbjudande poolområden och några fotsteg bort ligger den mjuka sandstranden. Marriott Resort erbjuder utmärkta faciliteter för såväl vuxna som barn.

Sol, bad och shopping

Nai Yang Beach är en långgrund, finkornig och kilometerlång sandstrand som bjuder in till avkopplande dagar med mycket sol och bad för hela familjen. Njut av långa promenader längs vattenbrynet, snorkla vid de fantastiska reven eller sök dig till palmbladens skuggor. Utanför kusten finner du Phukets största korallrev dit du kan färdas med båt, för att sedan snorkla bland de färgglada fiskarna. Glöm inte att ta med handduken till stranden! De thailändska myndigheterna har förbjudit solstolsuthyrning och annan kommersiell verksamhet såsom strandkaféer, detta i syfte för att bevara Thailands vackra naturständer. På större stränder finns dock viss solstolsuthyrning i avgränsande zoner. Tidvatten förekommer och ibland, särskilt under sommarmånaderna, kan det råda badförbud på grund av vågor och strömmar.

I ortens lilla och trevliga centrum finner du ett litet utbud av restauranger samt små lokala butiker. Två gånger i veckan kan du fynda på den lokala marknaden som slår upp. Önskar du större variation kan du med taxi ta dig till Karon, Kata eller Patong. I Patong hittar du det stora shoppingcentret Jungceylon och ett rikt utbud av restauranger, barer, nöjesliv, marknader och andra småbutiker. Här kan du fynda allt från väskor till skor, kläder, hantverk och elektronik.

Upptäck Thailand

För att uppleva Thailand på allra bästa sätt rekommenderar vi våra guidade utflykter. Solresor erbjuder ett innehållsrikt utflyktsprogram där du får möjlighet att se och uppleva det bästa av detta tropiska land. Följ med på en rundtur i Phuket, upptäck Phi Phi-öarna och James Bond Island eller varför inte ta en matlagningskurs i det thailändska köket?

Välkommen till Nai Yang Beach!

 

Dela nuvarande URL via E-mail