Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Hua Hin

    Hua Hin

Solresors bästsäljare

Novotel Hua Hin
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa Stort semesterresort med massor av faciliteter precis intill stranden.
Fullbokat
Hilton Hua Hin Resort & Spa
Hilton Hua Hin Resort & Spa Här bor du på bästa läge, nära både stranden och stadskärnan.
Fullbokat

Om Hua Hin

Unna dig en solsäker semester med direkt strandläge, vajande palmer, stadspuls och hög servicenivå – res till Hua Hin! Den klassiska semesterorten är en av Thailands mest kända och äldsta som lockar sol-, golf- och badresenärer världen över. Längs den milslånga stranden hittar du femstjärniga lyxresorts, familjevänliga strandhotell och det härliga havet.

Den gamla fiskebyn Hua Hin har utvecklats till en underbar semesterort med modern stadskänsla. Staden har varit ett semesterparadis långt innan den internationella turismen drog igång. Den thailändska kungafamiljen har semestrat här sedan 1920-talet och på tågstationen står alltid ett väntrum iordningsställt för deras ankomst. 

Hua Hin är välsignad med vackra stränder som passar barnfamiljer utmärkt med sitt turkosblåa hav och mjuka fina sand. Eftersom Hua Hin ligger precis intill Siambukten är havet varmt året om vilket gör att även den värsta badkrukan kan lockas till ett dopp. 
Vårt mest populära hotell Novotel Hua Hin Cha Am Resort & Spa passar både par och barnfamiljer som vill ha ett bekvämt boende vid stranden med valuta för pengarna. Stora och rymliga familjerum med faciliteter som passar barn i alla åldrar höjer bekvämlighetsnivån ett extra snäpp. Hilton Hua Hin Resort och Spa är ett säkert kort för dig som vill ha hög servicenivå och många faciliteter. 

I Hua Hin råder fortfarande en autentisk Thailandsatmosfär och under kvällarna kan du bege dig till de sprudlande shoppinggatorna i centrum. Här finns ett stort och varierat utbud av butiker, restauranger och barer. Prova gärna havets läckerheter vid någon av de många strandrestaurangerna. 
Golfresenärer lockas till Hua Hin tack vare de välskötta banorna som är i toppklass. Solresor erbjuder spel på sex banor som passar alla nivåer. 
Solresor erbjuder dig de bästa upplevelserna i Hua Hin med noggrant utvalda hotell och ett fullspäckat utflyktsprogram.

Välkommen till Hua Hin!

Upplev mer av Hua Hin

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Thailand!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Läs mer här >

Vädret i Hua Hin

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer om vädret här >

Om Thailand

Hitta din resa och läs mer om Thailand.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Kalender

Reslängd

  • 7

Bangkok flygplats

Ankomst till Bangkok Flygplats - Så här hittar du
När du ankommer till flygplatsen i Bangkok är det skyltar som visar vägen till passkontrollen (Immigration) och till bagagebanden (Luggage Claim). När du har passerat passkontrollen och hämtat ditt bagage går du vidare till EXIT B - vänligen se kartan till höger. Det är mycket viktigt att du går till just EXIT B när du är redo att lämna flygplatsen även om du har hämtat ditt bagage i närheten av en av flygplatsens andra utgångar. 

Vid EXIT B ska du gå bort till Meeting Point/Gate 3 där du kommer att möta vår flygplatsrepresentant med en Solresor-skylt. Vår flygplatsrepresentant kommer att visa dig vägen till den transfer som du ska vidare med till ditt aktuella hotell.

Om du inte önskar att använda dig av vår transfer omber vi dig vänligen att fortsatt kontakta vår flygplatsrepresentant för deras möjlighet att notera din ankomst till Thailand. På så sätt behöver ingen av våra transferbussar vänta på gäster som har valt att på egen hand ordna med transport från flygplatsen. 

Har du några frågor eller om du är i behov av hjälp när du väl har ankommit till Bangkoks flygplats kan du ringa till vår servicetelefon på nummer +66 859186329.