Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Fuerteventura

Fuerteventura

Res med charter till Fuerteventura - den semestervänliga ön i den kanariska arkipelagen med Atlantens bästa sandstränder. 


Vidsträckta sandstränder

Fuerteventura är den semestervänliga ön i den kanariska arkipelagen med de vidsträckta sandstränderna som saknar motstycke på Kanarieöarna. Här finns alla förutsättningar för ett oslagbart strandliv under frikostigt slösande sol på någon utav öns många gyllene, breda och i flera fall milslånga sandstränder. På Fuerteventura har man räknat till inte mindre än 152 olika stränder och halva kuststräckan runt halvön i söder täcks av sandstränder.


Res till Fuerteventura - Även kallad den lugna ön

Semesteratmosfären är internationell och behagligt avspänd på "la isla tranquila" - den lugna ön. Hit söker sig strand- och soldyrkare från hela Europa, liksom de många vind- och kitesurfarna som på Fuerteventura finner utmärkta förutsättningar. Fuerteventuras inland domineras av ett kargt, lite ödsligt, men samtidigt vackert landskap.


Bo i Jandía, Costa Calma eller Caleta de Fuste 

På våra charterresor till Fuerteventura erbjuder vi hotell och lägenheter i tre olika orter; Jandía, Costa Calma och Caleta de Fuste. På halvön Jandía i soliga södern finner du de kanske allra bästa sandstränderna, samt semestervänliga omgivningar och närmiljöer. Precis norr om Jandia-halvön ligger Costa Calma, vilket ofta beskrivs som den gröna oasen på ön. Strax söder om huvudstaden, Puerto del Rosario, ligger Caleta de Fuste som är det ultimata resmålet för dig som vill sola, bada och även spela någon runda golf under semestern. 


Kombinera din resa till Fuerteventura med golf

Vid det attraktiva strandavsnittet mitt emot de två golfbanorna i Caleta de Fuste hittar du fina Hotel Elba Carlota och inne i bukten med direktanslutning till stranden välrenommerade Hotel Barceló Fuerteventura


Kombinera din charterresa till Fuerteventura med vind- och kitesurfing

De utmärkta förhållandena på Fuerteventura gör att många inbitna vind- och kitesurfare reser till ön. Sedan 1986 har världsmästerskapen i vindsurfing arrangerats på ön, numer hålls det i augusti varje år och inkluderar även kitesurfing. 

Karta

Resor till Fuerteventura

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7
  • 14