Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Fuerteventura

Bilder och film

Bli inspirerad av bilder och film från Fuerteventura.
Se bilder och film här >

Hotell

Vi har ett stort urval av hotell på Fuerteventura.
Se våra hotell här >

Om Fuerteventura

Res med charter till Fuerteventura - den semestervänliga ön i den kanariska arkipelagen med Atlantens bästa sandstränder.

Vidsträckta sandstränder

Fuerteventura är den semestervänliga ön i den kanariska arkipelagen med de vidsträckta sandstränderna som saknar motstycke på Kanarieöarna. Här finns alla förutsättningar för ett oslagbart strandliv under frikostigt slösande sol på någon utav öns många gyllene, breda och i flera fall milslånga sandstränder. På Fuerteventura har man räknat till inte mindre än 152 olika stränder och halva kuststräckan runt halvön i söder täcks av sandstränder.

Res till Fuerteventura - Även kallad den lugna ön

Semesteratmosfären är internationell och behagligt avspänd på "la isla tranquila" - den lugna ön. Hit söker sig strand- och soldyrkare från hela Europa, liksom de många vind- och kitesurfarna som på Fuerteventura finner utmärkta förutsättningar. Fuerteventuras inland domineras av ett kargt, lite ödsligt, men samtidigt vackert landskap.

Bo i Jandía, Costa Calma eller Caleta de Fuste

På våra charterresor till Fuerteventura erbjuder vi hotell och lägenheter i tre olika orter; Jandía, Costa Calma och Caleta de Fuste. På halvön Jandía i soliga södern finner du de kanske allra bästa sandstränderna, samt semestervänliga omgivningar och närmiljöer. Precis norr om Jandia-halvön ligger Costa Calma, vilket ofta beskrivs som den gröna oasen på ön. Strax söder om huvudstaden, Puerto del Rosario, ligger Caleta de Fuste som är det ultimata resmålet för dig som vill sola, bada och även spela någon runda golf under semestern.

Kombinera din resa till Fuerteventura med golf

Vid det attraktiva strandavsnittet mitt emot de två golfbanorna i Caleta de Fuste hittar du fina Hotel Elba Carlota och inne i bukten med direktanslutning till stranden välrenommerade Hotel Barceló Fuerteventura.

Kombinera din charterresa till Fuerteventura med vind- och kitesurfing

De utmärkta förhållandena på Fuerteventura gör att många inbitna vind- och kitesurfare reser till ön. Sedan 1986 har världsmästerskapen i vindsurfing arrangerats på ön, numer hålls det i augusti varje år och inkluderar även kitesurfing.

Upplev mer av Fuerteventura

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Fuerteventura!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Se och boka här >

Vädret på Fuerteventura

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Hitta allt om Fuerteventuras väder här >

All inclusive på Fuerteventura

Flera av våra hotell erbjuder all inclusive.
Hitta ditt hotell här >

Våra områden på Fuerteventura

Hotell på Fuerteventura

Utflykter

Unika Corralejo

Corralejo är en traditionell fiskeby som anses vara Fuerteventuras mest besökta ort. Här kantas havet av 11 kilometer långa sandstränder. Staden bjuder på en rofylld och mysig atmosfär som du under denna utflykt kommer få ta del av.

På väg till Corralejo Town ser vi de berömda sanddynorna; Dunas de Corralejo, som sträcker sig så lång ögat kan nå. De mjuka sanddynorna ger en inbjudande känsla av att vara mitt i en öken. Förutom atmosfären i Corralejo finns det också gott om möjligheter att handla i de många traditionella och internationella butikerna, njuta av en kopp kaffe på ett av de många kaféerna eller en utsökt lunch med utsikt över grannöarna Isla de Lobos och Lanzarote. Ta eventuellt med badkläder för ett dopp i det blå!

Upplev Fuerteventura

Upplev Fuerteventuras nyansrika landskap och kultur. Dagen börjar i Savimax med en intressant indtroduktion om den berömda Aloe Vera-växten som växer på ön. I Betancuria ser vi hur ön växlar mellan torka och frodighet under årstiderna. Vi får även möjlighet att smaka på några av specialiteterna i området. Under resans gång kommer vi även passera öns högsta punkt med fantastisk utsikt på köpet. Lunch äger rum på Restaurant Abuelo Alfredo med spanska läckerheter. Nästa stopp blir även vårt sista för dagen: de magiskt vackra sanddynerna på ”Dunas de Corralejo” . Här får vi uppleva verklig ökenkänsla.

Katamaranen "Magic"

Vad är en solsemester utan en tur på böljan den blå? Följ med på segelkatamaranen Magic!
Båten utgår från Morro Jables hamn och seglar längs kusten. När katamaranen stannar till för grillunch, kan man passa på att bada eller att delta i någon av de aktiviteter som arrangeras ombord. Vem vet - kanske vi till och med får syn på delfiner? Halvdagstur, lunch ingår. I likhet med övriga utflykter på Fuerteventura bokas Katamaranen "Magic" på plats av vår platspersonal. Engelsktalande guide. 

Magic Katamaran går endast från Jandía och Costa Calma, däremot finns det andra båtutflykter som går både från Caleta de Fuste och Corralejo. Ta kontakt med platspersonalen för mer information. 

Utflykten bokas på resmålet och kostar ca
565 kr/vuxen
285 kr/barn


Karta

Hitta din resa till Fuerteventura

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7