Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Fuerteventura

Hitta resan för dig

Våra områden på Fuerteventura

Hotell på Fuerteventura

Utflykter

Smaka på Fuerteventura
Smaka på Fuerteventura

Upplev det lokala livet, som Fuerteventura har att bjuda på och allt man kan smaka på när det gäller denna fantastiska ön. Vi startar dagen med att besöka El Molino de Tiscamanita som är en gammal väderkvarn. Förr i tiden producerades här en av öns specialiteter - nämligen gofio. Vi går långt tillbaka i tiden och upplever en unik stämning. Därefter fortsätter turen genom den trevliga byn, vidare mot nästa stopp som är Pepes farm. På Pepes farm kommer vi få en fördjupad kunskap och få smaka på det som är populärt här på ön i form av deras berömda tomater, läcker olivolja och goda viner samt likörer. Utöver det får vi lov att besöka alla de charmerande djur som finns på Pepes farm. Efter vårt besök hos Pepes sätter vi kurs moten trevlig getfarm. Här kommer vi naturligtvis smaka på öns mest berömda specialitet, nämligen getosten majorero. Här får vi lära oss om livet på getfarmen, vi kommer nära inpå getterna och få lyssna til hur produktionen av getost går till och hur den smaksätts på olika sätt med diverse andra livsmedel och kryddor.

Observera: Utflykten är en halvdagsutflykt och kan bokas hemifrån eller på resmåletDiverse smakprover är inkluderat. Utflykten arrangeras med skandinavisktalande reseledare.

Pris:
Vuxen: ca. 430 SEK
Barn: ca. 220 SEK

Upplev Fuerteventura - Caleta de Fuste
Upplev Fuerteventura - Caleta de Fuste

Fuerteventura har mycket att bjuda på! Hela vägen från nord till syd och från öst till väst finns det flera små unika pärlor med vacker natur. Ön erbjuder en värld av fantastiska upplevelser som vi riktigt gärna vill visa er på vår utflykt ”Upplev Fuerteventura”.

På denna tur kommer vi ut och ser några av de helt otroliga och unika platserna Fuerteventura har att bjuda på. Dagen startar med en tur till Savimax. Här får vi se de unika Aloe Vera plantorna som växer och trivs bra här på ön. Vi får följa med genom hela processen från att växten planteras och odlas till hur de använder dess egenskaper till att skapa produkter. De producerar bl.a. en dryck, med en mycket hög Aloe Vera halt, 99,70% som vi får lov till att smaka. Det är en unik möjlighet för att uppleva denna process och få med lite souvenier hem i bagaget.

Vi fortsätter turen och åker till Museo del queso majorero, här får vi en unik möjlighet till att höra om endel av det som Fuerteventura är känt för. Nämnligen majorero geten, majorero osten, vindkraftverken och de fina kaktusarna som är snyggt planterade i museets lilla kaktushav.

Därefter kör vi vidare längs de smala bergsvägarna och under tiden visar ön sitt otroliga landskap. Vi kommer fram till den fina gamla byn vid namn Betancuria. Här kommer vi att få se en kort presentation av den extrema utvecklingen som Fuerteventura går igenom från säsong av torka till regnsäsong. Alltså hur hela landskapet ändrar sig från en helt kal natur till ett större växtrike. Efter detta får vi smakprover på några olika specialitéer som produceras här i området. Till sist får ni chans till lite fritid för att utforska byn på egen hand. 

Observera: Utflykten är en halvdagstur och kan bokas hemifrån eller på resmålet. Denna utflykt kan endast bokas av de resenärer som bor i Caleta de Fuste. Entré är inkluderat. Utflykten arrangeras med dansktalande reseledare från vårt systerbolag Bravo Tours. 

Pris:
Vuxen ca. 410 SEK
Barn: ca. 210 SEK

Upplev Fuerteventura - Jandia och Costa Calma
Upplev Fuerteventura - Jandia och Costa Calma

Fuerteventura har mycket att bjuda på! Hela vägen från nord till syd och från öst till väst finns det flera små unika pärlor med vacker natur. Ön erbjuder en värld av sensoriska upplevelser som vi riktigt gärna vill visa er på vår utflykt ”Upplev Fuerteventura”.

På denna tur kommer vi ut och se några av de helt otroliga och unika platser Fuerteventura har att bjuda på. 
Första stoppet kommer att vara på en fantastisk utsiktspunkt, Sicasumbre, här ser vi ett otroligt landskap och har tid till att ta några fina semsterbilder eller bara njuta av stillheten och utsikten. Vi kör därefter vidare till den lilla unika och mysiga lokala byn, Pajara. Här finner vi en vacker kyrka som man kan besöka, eller kan man bara sätta sig på en av de lokala kaffebarerna, njuta av en kopp kaffe och ta del av det lokala livet i Pajara.

Därefter kör vi vidare längs de smala bergsvägarna och under tiden visar ön sitt otroliga landskap. Vi kommer fram till den fina gamla byn vid namn Betancuria. Här kommer vi att få se en kort presentation av den extrema utvecklingen som Fuerteventura går igenom från säsong av torka till regnsäsong. Alltså hur hela landskapet ändrar sig från en helt kal natur till ett större växtrike. Efter detta får vi smakprover på några olika specialitéer som produceras här i området. Sedan får ni chans till lite fritid för att utforska byn på egen hand.

Dagens sista stopp går till Savimax. Här får vi se de unika Aloe Vera plantorna som växer och trivs bra här på ön. Vi får följa med genom hela processen från att växten planteras och odlas till hur de använder dess egenskaper till att skapa produkter. De producerar bl.a. en dryck, med en mycket hög Aloe Vera halt, 99,70% som vi får lov till att smaka. Det är en unik möjlighet för att uppleva denna process och få med lite souvenier hem i bagaget.

Observera: Utflykten är en halvdagstur och kan bokas hemifrån eller på resmålet. Denna utflykt kan endast bokas av de resenärer som bor i Jandia, Costa Calma och Morro Jable. Entré är inkluderat. Utflykten arrangeras med dansktalande reseledare från vårt systerbolag Bravo Tours. 

Pris:
Vuxen ca. 410 SEK
Barn: ca. 210 SEK

Magic Select

Vad är en solsemester utan en tur på böljan den blå? Följ med på segelkatamaranen Magic och var med om en fantastisk dag ute på Atlanten. Vi seglar längs den sydliga delen av Fuerteventura och får uppleva öns imponerande vulkanskapta kustlinje. När båten kastar ankar får vi möjlighet att simma, snorkla, fiska och beundra havsfaunan. Det serveras även lunch i form av kyckling, sallad, bröd, kanariska potatisar (papas arrugadas) samt mojo-sås. Det är dessutom fri bar under båtfärden, där det erbjuds öl, vin, läsk och vatten. Utflykten är en halvdagstur och utgår från hamnen i Morro Jable kl. 10.00 och är tillbaka i hamnen igen vid kl. 14:30. 

Observera: Utflykten sker utan Solresors reseledare. Det erbjuds transport tur/retur till katamaranen från områdena Costa Calma, Esquinzo samt Jandía. Bor du i ett annat område än ovan nämnda, ordnas och bekostas transport på egen hand.
Utflykten kan köpas på resmålet. 

Pris per person:
Vuxen ca 635 kr
Barn ca 340 kr

Lanzarotes hamn och marknad

Följ med på en fantastisk båtutflykt till Fuerteventuras grannö Lanzarote! Under båtturen får vi möjlighet att njuta av södra Lanzarotes orörda kustremsa samt den vackra Papagayostranden. Har vi tur kan vi även få se flygfiskar och i vissa fall även delfiner.

Vi ankommer till byn Playa Blanca där vi besöker Marina Rubicón – en av Kanarieöarnas mest exklusiva marinor. Här får vi möjlighet till både avkoppling och shopping. Dagen fortsätter sedan på ortens lokala marknad, där du kan köpa allt ifrån textilier, hantverk, souvenirer, kläder från välkända modebutiker och mer därtill.

Vi åker återigen ut på havet för att kunna göra ett stopp vid den kända Papagayostranden. Här ges tid till sol, bad och snorkling. Ombord på båten njuter vi även av en varm måltid bestående av kyckling, potatis, sallad och bröd. Det finns också en bar med fri öl, sangria, vatten samt läsk. Efter stoppet vid Papagayo seglar vi tillbaka mot hamnen i Playa Blanca, där färjan mot Fuerteventura väntar på oss.

Inklusive: Engelsktalande guide, transport till/från uppsamlingsplatsen för utflykten, biljett för färjan till Lanzarote samt lunch.
Utflykten kan köpas på destinationen.

Pris per person:
Costa Calma, Esquinzo, Jandía & Morro Jable
Vuxen ca 525 kr
Barn ca 320 kr

Caleta de Fuste
Vuxen ca 500 kr
Barn ca 320kr

Observera:
Utflykten sker utan Solresors guider.
Kom ihåg att ta med passet!

Obycat Experience

Njut av en fantastisk utflykt på havet på den stora katamaranen Obycat. Utflykten tar utgångspunkt vid hamnen i Caleta de Fuste där ni sedan seglar till Pozo-Negrobukten. Här får du möjlighet att snorkla, åka jetski (med förare) eller bara koppla av och njuta av solen och havet.  Ombord på katamaranen är det All inclusive, vilket gör att du får total avkoppling och bekvämlighet hela dagen. Katamaranen seglar från hamnen cirka kl. 11:00 (checka in på båten kl. 10:30) sedan varar utflykten i cirka fyra timmar.

Observera: 
Utflykten sker utan Solresors guider. Det erbjuds inte transport till utflykten. Transport tur/retur till hamnen i Caleta de Fuste ordnas och bekostas på egen hand.
Utflykten kan köpas på resmålet.

Pris per person:
Vuxen ca 560 kr
Barn ca 280 kr

Volcano Express

Besök grannön Lanzarote och den vackra nationalparken Timanfaya. Vi åker tillsammans till den nordligaste byn på Fuerteventura – Corralejo – där vi ca. 10.30 går ombord på en båt som tar oss till Lanzarote. Väl i land möts vi av en vulkanö med sprudlande natur.
Utforska Timanfaya National Park, upplev månlandskapet och bli överraskad av alla geologiska formationer.
Efter besöket i nationalparken kör vi vidare mot den södra kusten där vi stannar till vid den gröna sjön ”El Golfo”, de vulkaniska lavabubblorna vid Los Hervideros samt vid ett Aloe Vera museum. Lanzarote är känt för sitt goda vin och därför avslutar vi dagen på vinbodegan ”La Geria”. Vi återkommer till Fuerteventura ca kl. 17.15.

Inklusive: Engelsk eller svensktalande reseledare (inte från Solresor), transport till/från utvalda upphämtningsställen, färjbiljett till Lanzarote, inträde till Timanfaya National Park samt smakprov på ”La Geria”.

Observera:
Kom ihåg att ta med passet!
Lunch ingår inte i priset.
Utflykten kan köpas på resmålet.

Pris:
Costa Calma, Esquinzo, Jandía & Morro Jable
Vuxen ca 650 kr
Barn ca 400 kr

Caleta de Fuste
Vuxen ca 570 kr
Barn ca 320 kr

Unika Corralejo

Det finns många platser på Fuerteventura som får dig att häpna och att bli fascinerad – en av dessa platser är den gemytliga staden Corralejo. Staden omgärdas av kritvita vidsträckta sandstränder som sträcker sig längs med en åtta kilometer lång kustremsa, där det intensivt blåa havet skapar en stark kontrast gentemot den vita sandstranden. Staden ligger utbredd över ett stort område, men är till utseende en liten charmig och traditionell fiskeby. Under de senaste åren har staden dock allt mer utvecklats till ett populärt shoppingområde. Längs med stadens vackra och stämningsfulla huvudgata finns mer än 225 butiker som säljer en mängd olika varor. Här ryms även flera restauranger, kaféer, barer och en mängd andra spännande platser att se och ta den av.

Under vår dagsutflykt till Corralejo gör vi vårt försa stopp vid Fuerteventuras största och vackrast sanddynor – Las Dunas. Här får vi ta del av den mäktiga synen av vidsträckta sanddyner som sträcker sig så långt ögat kan nå. Vi rekommenderar att du har med din kamera för det här utflyktsstoppet.

Vi beger oss sedan mot Corralejo där vi går på en gemensam stadspromenad och besöker en av stadens landmärken – klocktornet. Vi strosar därefter längs med stadens huvudgata och kanske får någon av oss lite inspiration till var den fria tiden på egen hand ska spenderas. Vi tar oss sedan ner till strandpromenaden där vi – vid klart väder, kan se över till grannöarna Lobos och Lanzarote. Efter vårt promenadstråk får vi avnjuta en välsmakande lunch på Oscar Tapasbar som sägs servera öns bästa tapas. Här kan vi se fram emot iberisk skinka, mjukt getkött, kanariska klassiska potatisar och mycket mer. När vi har fyllt på våra energidepåer får vi sedan möjlighet att upptäcka staden på egen hand och kanske göra ett shoppingfynd eller två.

Observera:
Lunch med vin, öl eller vatten är inkluderat. Utflykten arrangeras med skandinavisktalande reseledare. 

Vägledande pris
Vuxen ca. 560 SEK
Barn ca. 345 SEK

Bilder och film

Bli inspirerad av bilder och film från Fuerteventura.
Se bilder och film här >

Hotell

Vi har ett stort urval av hotell på Fuerteventura.
Se våra hotell här >

Om Fuerteventura

Res med charter till Fuerteventura - den semestervänliga ön med Kanarieöarnas bästa sandstränder. Boka bekväm all inclusive på fyrstjärniga hotell och njut av de ändlösa stränderna. Fuerteventura är perfekt för barnfamiljer, speciellt familjevänliga Jandía på södra sidan. Par söker sig med fördel till Costa Calma eller Caleta de Fuste som också har bra förutsättningar för dig som spelar golf. Med utmärkta förhållanden för vind- och kitesurfing kan du med fördel spana in mysiga Corralejo, dessutom bjuder Fuerteventura på fantastiska upplevelser. Boka din resa till strändernas ö idag!
Här kan du läsa vår mini-guide om Fuerteventura!

Läs mer om Fuerteventura här >>
Hitta våra hotell med all inclusive >>
Hur är vädret? >>
Fuerteventuras bästa upplevelser >>

Upplev mer av Fuerteventura

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Fuerteventura!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Se och boka här >

Vädret på Fuerteventura

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Hitta allt om Fuerteventuras väder här >

All inclusive på Fuerteventura

Flera av våra hotell erbjuder all inclusive.
Hitta ditt hotell här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Fuerteventura

Fuerteventura - den lugna ön

Till Fuerteventura söker sig strand- och soldyrkare från hela Europa, liksom de många vind- och kitesurfare som söker de perfekta väderförhållandena vid kusterna. Öns semesteratmosfär är internationell och behagligt avspänd – Fuerteventura kallas "la isla tranquila", det vill säga ”den lugna ön”. Inlandet domineras av ett kargt och vackert landskap som bjuder på många överraskningar. Mest känd är Fuerteventura för sina fantastiska stränder som troligen är Kanarieöarnas bästa. 

Vidsträckta sandstränder

Fuerteventuras sandstränder saknar motstycke på Kanarieöarna! Här finns alla förutsättningar för ett oslagbart strandliv på någon utav öns många gyllene, breda och i flera fall milslånga sandstränder. På Fuerteventura finns cirka 152 olika stränder och halva kuststräckan runt halvön i söder täcks av sandstränder. I Corralejo, längst norr på ön, finns flera stränder och många söker sig hit för att surfa. Strax utanför hamnstaden finns Las Dunas – en av Fuerteventuras vackraste stränder. Allra längst i söder, vid Jandía och Morro Jable, finns många olika stränder – från svart sand till kiselsten och småstenstränder.

Bo i Jandía, Corralejo, Costa Calma eller Caleta de Fuste

På våra charterresor till Fuerteventura erbjuder vi hotell och lägenheter i fyra olika orter; Jandía, Costa Calma, Caleta de Fuste och Corralejo. På halvön Jandía, i soliga södern, finner du kanske de allra bästa sandstränderna, samt semestervänliga omgivningar och närmiljöer. Precis norr om Jandia-halvön ligger Costa Calma, vilket ofta beskrivs som den gröna oasen på ön. Strax söder om huvudstaden, Puerto del Rosario, ligger Caleta de Fuste som är det ultimata resmålet för dig som vill sola, bada och även spela någon runda golf under semestern. Längst norrut hittar du den mysiga hamnstaden Corralejo som lockar till sig många surfare och strandfantaster – här finns en av öns finaste och mest berömda stränder – Las Dunas. Dessutom kan du enkelt ta båten till Lanzarote från Corralejo. I Jandía hittar du vår personliga favorit Occidental Jandía Playa samt lyxhotellet Club Jandía Princess.

Våra bästa hotell på Fuerteventura

På Fuerteventura kan du välja att bo i flera olika orter – barnfamiljer väljer gärna Jandía, par väljer oftast Costa Calma eller Caleta de Fuste (golfspelarnas näste) medan du möter en mixad och mer ungdomlig atmosfär i Corralejo. Våra hotell är noga utvalda för att passa alla typer av semestrar och plånböcker. I Caleta de Fuste är Elba Carlota en storfavorit och på Labranda Aloe Club Resort i Corralejo trivs såväl familjer som par. SBH Monica Beach är ett av våra mest bokade hotell i Costa Calma liksom stamkundsfavoriten SBH Costa Calma Beach Resort.

Golf, vind- och kite-surfing

Fuerteventuras landskap erbjuder perfekta förutsättningar för olika sportutövningar. Framför allt golfspelare och vindsurfingfantaster letar sig till ön. Solresor har tre golfbanor i programmet, Fuerteventura GC, Salinas Golf och Jandía GC. Vi har flera golfresor med förbokade paket med boende på några av våra bästa hotell. För dig som är intresserad av surfing finns det hur många möjligheter som helst och förhållandena på Fuerteventura gör att många inbitna vind- och kitesurfare reser till ön. Sedan 1986 har världsmästerskapen i vindsurfing arrangerats på ön, numer hålls det i augusti varje år och inkluderar även kitesurfing. Som på flera av de andra Kanarieöarna är det fiskrätter som står i fokus och på Fuerteventura ugnsbakad fisk med massor av citron. Det självklara tillbehöret är den kanariska potatisen – mojo picón. Ost är en populär delikatess och det är getost som dominerar. Fuerteventuras ursprungsbefolkning, Majorero, hittade många användningsområden för olika get-produkter. Här äts fortfarande getkött och du kan med fördel prova, antingen som stuvad eller ugnsbakad. Det är likt nötkött i konsistensen fast med lite mer fett. Låt det väl smakas!

På upptäcktsfärd

Följ med Solresor på någon av de utflykter vi erbjuder eller upptäck ön på egen hand. Möjligheterna är många och att hyra bil eller cykla på ön är att föredra om du vill se mer av omgivningarna. Den mysiga fiskebyn Morro Jable på södra Fuerteventura är ett omtyckt utflyktsmål liksom sanddynorna Las Dunas utanför Corralejo. Om du ändå är i Corralejo rekommenderar vi verkligen en båttur över till grannön Lanzarote. Det går färjor hela dagen. Besök Savimax och lär dig om ale vera-växtens alla hälsosamma egenskaper, följ med ut till havs på katamaranen ”Magic” med möjlighet att se delfiner eller bara cruisa från strand till strand – på Fuerteventura är allt möjligt!

Välkommen till Fuerteventura!

FILTERERA RESULTAT

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Hitta din resa

Reslängd

  • 7
  • 14
Datum
Flygplats
Destination
Pris fr.
måndag 2 nov
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 7598 kr 10398 kr
måndag 2 nov
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 7718 kr 10518 kr
måndag 9 nov
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 7598 kr 10398 kr
måndag 9 nov
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 7718 kr 10518 kr
måndag 16 nov
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 7598 kr 10398 kr
måndag 16 nov
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 7718 kr 10518 kr
måndag 23 nov
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 6598 kr 9798 kr
måndag 23 nov
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 6718 kr 9918 kr
måndag 30 nov
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 6598 kr 9798 kr
måndag 30 nov
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 6718 kr 9918 kr
måndag 7 dec
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 7398 kr 9398 kr
måndag 7 dec
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 6518 kr 9518 kr
måndag 14 dec
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 7398 kr 9398 kr
måndag 14 dec
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 6518 kr 9518 kr
måndag 21 dec
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 11398 kr 12398 kr
måndag 21 dec
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 11518 kr 12518 kr
måndag 28 dec
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 12398 kr 13398 kr
måndag 28 dec
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 12518 kr 13518 kr
måndag 4 jan
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 10398 kr 11398 kr
måndag 4 jan
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 10518 kr 11518 kr
måndag 11 jan
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8798 kr 10398 kr
måndag 11 jan
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8918 kr 10518 kr
måndag 18 jan
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8798 kr 10398 kr
måndag 18 jan
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8918 kr 10518 kr
måndag 25 jan
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8798 kr 10398 kr
måndag 25 jan
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8918 kr 10518 kr
måndag 1 feb
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 9198 kr 10798 kr
måndag 1 feb
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 9318 kr 10918 kr
måndag 8 feb
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 9198 kr 10798 kr
måndag 8 feb
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 9318 kr 10918 kr
måndag 15 feb
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 12398 kr 13398 kr
måndag 15 feb
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 12518 kr 13518 kr
måndag 22 feb
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 12398 kr 13398 kr
måndag 22 feb
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 12518 kr 13518 kr
måndag 1 mar
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 12398 kr 13398 kr
måndag 1 mar
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 12518 kr 13518 kr
måndag 8 mar
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8798 kr 10398 kr
måndag 8 mar
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8918 kr 10518 kr
måndag 15 mar
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8798 kr 10398 kr
måndag 15 mar
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8918 kr 10518 kr
måndag 22 mar
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8798 kr 10398 kr
måndag 22 mar
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 8918 kr 10518 kr
måndag 29 mar
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 13398 kr 14398 kr
måndag 29 mar
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 13518 kr 14518 kr
måndag 5 apr
Köpenhamn (CPH) CPH

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 9998 kr 11398 kr
måndag 5 apr
Göteborg (GOT) GOT

Antal resealternativ för angiven avresedag:

Totalpris fr. Pris per person fr. 10118 kr 11518 kr

Dela nuvarande URL via E-mail