Hotel Globales Playa Estepona

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang
  • Strand

Familjefavorit med direkt strandläge i Estepona!

Globales Playa Estepona är utan tvekan ett paradis för hela familjen. Här bor du på första parkett längs med stranden Casacola och har ett priviligerat läge med centrala Estepona på behagligt promenadavstånd. Strandläget lockar givetvis många men inom hotellområdet ryms också ett stort poolområde med solstolar, parasoller, pool, poolbar och även massor av olika vattenrutschkanor. Hotellets egen vattenpark heter Splash Park och här kan både stora och små roa sig dagarna i ända.

Här bor du bekvämt och bra i ljusa och nyligen renoverade dubbelrum, samtliga med balkong eller terrass. För att göra din semester så bekymmersfri som möjligt ingår all inclusive för Solresors alla gäster på hotellet, så med andra ord är det bara att koppla av och njuta av den i priset inkluderade maten och drycken och de semestervänliga omgivningarna på hotellet. Dina måltider äter du i hotellets huvudrestaurang. Utöver huvudrestaurangen har hotellet även en beach club med en á la carte restaurang. Restaurangen är belägen direkt på stranden med det fantastiska Medelhavet som utsikt så här är förutsättningarna extra goda för att njuta av det lilla extra.  

Under din vistelse på Globales Playa Estepona finns mängder av aktiviteter för hela familjen att ta del av då hotellet har ett animationsteam som dagligen håller i aktiviteter. För den som vill hålla sig aktiv finns även tennisbana och mindre gym. Stranden ligger precis intill hotellet och om du vill uppleva fashionabla Puerto Banús har hotellet en gratis shuttlebuss 2-3 gånger om dagen. Marbella når du lätt med stadsbuss eller taxi.

Om hotellet
Antal rum 271
Avstånd till centrum 15 km (Estepona)
Avstånd till lokalt centrum 3 km
Avstånd till strand 0 m
Gym Nej
Hiss Ja
Kassafack Ja, avgift
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2015
Tennis Gratis, deposition
WiFi Ja (avgift)

Rumstyper: Luftkonditionerade dubbelrum med bl.a. satellit-TV, minibarskylskåp, badrum och balkong/terrass. Rymligare dubbelrum med plats för två extrabäddar. 2 ordinarie bäddar samt 1-2 extrabäddar.

Tillval: Dubbelrum för eget bruk.

Officiell klass: 4 stjärnor.

Övrigt: För att åka hotellets vattenrutschbana ska man vara minst 120 cm lång.

Observera: Stranden i Estepona kan upplevas som stenig, badskor rekommenderas.All inclusive

Allt detta ingår:

• Frukost, lunch och middag i hotellets bufférestaurang.
• Måltidsdryck i form av öl, bordsvin, läsk och mineralvatten.
• Mellanmål i form av kaffe/te, sandwich, kakor och etc. från någon av hotellets barer.
• Ett urval av såväl alkoholfria som alkoholhaltiga drycker, t ex öl, drinkar gjorda på lokala alkoholsorter, läsk, juice, mineralvatten, kaffe och te kl 10.00-24.00.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail