Hotel Globales Playa Estepona

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Familjefavorit med direkt strandläge i Estepona!

Globales Playa Estepona är utan tvekan ett paradis för hela familjen. Här bor du på första parkett längs med stranden Casacola som lockar till bad med sitt lugna vatten. Hotellet är uppbyggt i olika områden med pooler, solstolar, parasoller och poolbar vid varje. Hotellets egen vattenpark heter Splash Park och här kan både stora och små roa sig dagarna i ända.

Restaurang
All inclsuive ingår under din vistelse och det är bara att koppla av och njuta av maten och drycken i de semestervänliga omgivningarna på hotellet. Dina måltider äter du i hotellets huvudrestaurang. Utöver huvudrestaurangen har hotellet även en restaurang på stranden som serverar lättare måltider under dagen och varje kväll dukas det fram tematiserade bufféer.

Aktiviteter
På Globales Playa Estepona finns mängder av aktiviteter för hela familjen. Hotellets animationsteam håller dagligen i aktiviteter för både vuxna och barn. För den som vill hålla sig aktiv finns även tennisbana och ett mindre gym. Hotellets vattenland lockar till mycket skratt och lek. Vattenrutschbanor finns för både stora och små i olika avgränsade områden – du hittar också en härlig vågpool. Förutom vattenland finns tre mindre pooler utplacerade längs hotellområdet samt en plaskdamm med uppvärmd barnpool för de allra minsta. Stranden ligger precis intill hotellet och om du vill uppleva Estepona har hotellet en gratis shuttlebuss. Marbella når du lätt med stadsbuss eller taxi.

Rummen
Här bor du bekvämt och bra i ljusa och nyligen renoverade dubbelrum, samtliga med balkong eller terrass. Rummen är luftkonditionerade med bland annat. satellit-TV, minibarskylskåp, badrum och balkong eller terrass. Rymligare dubbelrum med plats för två extrabäddar finns också.

Om hotellet
Antal rum 271
Avstånd till centrum 15 km (Estepona)
Avstånd till lokalt centrum 3 km
Avstånd till strand 0 m
Gym Nej
Hiss Ja
Kassafack Ja, avgift
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2015
Tennis Gratis, deposition
WiFi Ja (avgift)

Rumstyper
Dubbelrum för upp till tre personer med balkong eller terrass
Dubbelrum för upp till fyra personer med balkong eller terrass

Mat och dryck
All inclusive - se separat flik.

Officiell klass
4 stjärnor

Övrigt
Hotellets vattenland är uppdelad i två delar. En för yngre barn och en för alla som är över 120 cm långa. Pooler och vattenland öppnar klockan 10.00.

Mat och dryck

All inclusive
Allt detta ingår:

• Frukost serveras från klockan 07.00 till 10.00 i hotellets huvudrestaurang
• Lunch serveras från klockan 12.00 till 15.00 i hotellets huvudrestaurang
• Middag serveras från klockan 18.30 till 21.30 i hotellets huvudrestaurang
• Strandrestaurangen har öppet från klockan 08.00 till 21.30. (mellan 19.00 och 21.30 är det reserverat för tematiserad kvällsbuffé)
• Tematiserade middag serveras i strandrestaurangen från klockan 19.00 (bokas en dag i förväg i hotellets reception)
• Måltidsdryck i form av öl, bordsvin, läsk och mineralvatten.
• Mellanmål i form av lättare måltider i hotellets strandrestaurang
• Ett urval av såväl alkoholfria som alkoholhaltiga drycker, till exempel öl, drinkar gjorda på lokala alkoholsorter, läsk, juice, mineralvatten, kaffe och te från klockan 10.00 till 24.00.

Vid ankomst till hotellet får du ett exakt all inclusive-program som gäller för vistelsen. Solresor reserverar sig för eventuella ändringar, hotellet kan utan förvarning ändra serveringsställen, urval och öppettider.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail