Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Marbella

Res med charter till Marbella på Costa del Sol. Marbella är en av Spaniens mest kända och omtalade semesterorter. Här finns genuin andalusisk atmosfär men också moderna högklassiga hotell och den välbesökta jetsethamnen Puerto Banús.

Gamla staden

Marbella har en äldre stadskärna med blomsterprydda kullerstensgator, trånga gränder och vackra torg. Arkitekturen är typiskt andalusisk med vitkalkade hus och tydliga arabiska influenser i form av bågar, valv och färgglad mosaik. Här finns många små butiker som säljer konsthantverk, antikviteter och smycken. Torgen kantas av caféer, restauranger och tapasbarer.

Elegant shopping och lång strandpromenad

I anslutning till den gamla stadsdelen finns bredare boulevarder och moderna shoppinggallerior. Trots att staden inte är så stor finns här gott om internationella märkesbutiker. Marbella har också flera fina sandstränder och en vacker havspromenad som inbjuder till långa promenader.

Puerto Banús

Den eleganta yachthamnen Puerto Banús ligger 6 km väster om Marbella och är en tummelplats för celebriteter. Här trivs även "vanliga turister" i folkvimlet längs hamnbassängens uteserveringar. I denna fashionabla jetsethamn finns en häpnadsväckande koncentration av lyxåk både till lands och till sjöss. Det är en upplevelse att bara flanera runt och titta på folk i den vackra båthamnen.

Estepona

Ytterligare några mil längre västerut ligger Estepona, som är en småstad med lokal prägel och där aktiviteten kring fiskehamnen fortfarande är påtaglig. Här finns ett gammalt centrum med gågator, blomsterprydda torg och trånga gränder. Precis som i Marbella finns här en fin långsträckt sandstrand. Söder om staden ligger flera exklusiva femstjärniga hotell, bland dem Elba Estepona Gran Hotel & Spa som är en riktig semesterdröm.

Spela golf

I Nueva Andalucía, strax ovanför Puerto Banús båthamn, finns flera utmärkta hotell och semesterboenden. Området kallas också för "golfdalen" tack vare sin koncentration av formidabla golfbanor.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail