Hotel Gran Garbi Mar

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang
  • Tillval All Incl.

Trevligt och centralt beläget hotell för hela familjen. Hotel Gran Garbi Mar ligger bara 300 meter från Lloret de Mars centrum och 300 meter från den vackra sandstranden. Hotellet har ett trevligt poolområde med vuxen- och barnpool, solstolar, parasoller och en terrass som ligger i anslutning till hotellets bar. Det finns också en uppvärmd inomhuspool som är öppen under sommarhalvåret.

Aktiviteter
Det finns ett varierat utbud av underhållning under dagen och kvällen samt internationell miniklubb för 3-12 åringar som är öppen från juli till slutet av september. Dessutom har du som gäst på Hotel Gran Garbi Mar fri entré för dig och hela familjen till det nya vattenlandet som öppnade i juni 2016. Här hittar du inte mindre än fem vattenrutschbanor! Väck barnasinnet och ta med familjen på ett vattenäventyr!

Restaurang med frukost, lunch och middag
I priset ingår halvpension men du kan köpa till all inclusive som tillval. Under morgontimmarna serverar hotellet en stor och varierad frukostbuffé - ta för dig av färsk frukt, bröd och bakverk samt kalla och varma drycker. Restaurangen serverar internationella rätter under lunch och middag i en trivsam miljö.

Rummen 
Fina rum med dusch, toalett och balkong/terrass. Rummen är utrustade med TV, telefon, hårtork, luftkonditionering (gratis), kassafack (avgift), WiFi (ca 5 euro/dag och 20 euro/vecka). Det finns dessutom möjlighet att hyra ett litet kylskåp.

Om hotellet
Antal rum 77
Avstånd till centrum 300 m
Avstånd till lokalt centrum 0 m
Avstånd till strand 300 m
Gym Nej
Hiss Ja
Hälsocentrum & Spa Nej
Internet Ja (avgift)
Kassafack Ja (avgift)
Poolhanddukar Nej
Tennis Nej
Våningar 3

Rumstyper
Dubbelrum med balkong/terrass

Officiell klass
4 stjärnor

Övrigt
Som gäst på Hotel Gran Garbi Mar kan du fritt nyttja faciliteterna som till exempel poolområdet på grannhotellet Hotel Gran Garbi.

Observera
Vistelsen i Costa Brava sker i huvudsak på egen hand och utan svensk reseledarservice. På resmålet finns reseledare från danska Bravo Tours/Sun Tours och transfer till och från flygplatsen sker tillsammans med dem. Kontaktuppgifter får du vid ankomst.

Transferbussen kan inte köra ända fram till hotellets entré utan stannar cirka 500 meter från ingången till receptionen.

Hotellets område är kuperat och är inte lämpligt för personer med rörelsehinder.All Inclusive

Allt detta ingår: 
Måltider:

Frukost: 8.00-10.00
Lunch: 12.45-14.45
Middag: 18.45-20.45

Måltider serveras från buffén i huvudrestaurangen.

Mellanmål:
11.00-12.30 och 15.30-18.30: Snacks, till exempel hamburgare, korv, pommes frites, oliver och nötter samt glass (endast glass till barn)

Drycker:
11.00- 23.00
Läsk, vatten, juice, te, kaffe, alkohol (t ex. vodka, gin, konjak), sangria, öl och vin. Alla drycker är lokalt producerade.

Det serveras ingen alkohol till personer under 18 år.

Viktig information:
Vid ankomst till hotellet får du ett exakt all inclusive-program som gäller för vistelsen. Solresor reserverar sig för eventuella ändringar, hotellet kan utan förvarning ändra serveringsställen, urval och öppettider.

 

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail