Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Lloret de Mar

Res till charmiga Lloret de Mar på Costa Brava – en plats där alla trivs tack vare en vacker natur, ett aktivt nöjesliv, flera sevärdheter och långa stränder. Vad vill du göra på din semester? Läs mer och se vilket hotell som passar dig - boka resan hos Solresor.

Med en resa till Lloret de Mar på Costa Brava får du en semester för hela familjen. Här bor ni i en vacker semesterort med fina stränder, vattenlandet Water World nära till hands och Barcelona cirka 1,5 timmes bilresa bort. Du hittar också ett stort utbud av restauranger, bra nöjesliv för ungdomar, sevärdheter, konserter och goda bussförbindelser till andra städer i området, bland annat till Barcelona flera gånger dagligen.

Aktiviteter och stränder i Lloret de Mar

Lloret de Mars stränder är fina och de pittoreska lagunerna gör strandlivet till en härlig upplevelse. Tips på stränder är Lloret Beach och något lugnare Playa de Fenals. För den aktiva finns gott om alternativ – exempelvis golf, mountainbikes och olika vattensporter. Du hittar också många lekplatser runt om i staden där barnen kan leka och springa av sig.

Lloret de Mars sevärdheter

Staden grundades 1001 och började som ett litet fiskesamhälle. I utkanten av staden ligger det medeltida slottet Castell de Sant Joan som är värt ett besök. Du som söker lugnet och naturens skönhet finner det i den närbelägna trädgården Santa Clotilde, på klipporna och med en slående vacker utsikt över havet.

Hotell

Välj något av våra trevliga hotell och boka resan till Lloret de Mar på Costa Brava redan idag!

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail