Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Armação de Pêra

Res till Armação de Pêra, ett skönt avslappnat sol- och badresmål på Portugals vackraste kust Algarve. Bo vid de karaktäristiska badvikarna med de karga klipporna och njut av de härliga sandstränderna. I Armacão de Pêra finns ett gott utbud av restauranger, barer och kaféer. Här är tempot lägre, det lokala livet mer framträdande och ett paradis för strandälskare. Önskas någon ett besök till mer liv och rörelse rekommenderas en taxiresa till Albufeira. Vill du utforska mer längs kusten har vi ett brett utbud av spännande utflykter och spelar du golf har du kommit till rätt ställe.

Sol och bad i mäktig natur 

I och omkring Armação de Pêra finns flera små charmiga badvikar som lockar till sköna dagar vid havet. Flera av våra hotell ligger nära den populära stranden Senhora da Roca. Stranden kännetecknas av de höga klipporna som höjer sig över havet som ett skydd över den lilla viken. Längs stranden finns en tunnel som leder till Praia Nova. En mindre och mer okänd strand. Öster om Senhora da Roca ligger Praia da Cova Redonda som ofta blivit utsedd till en av Europas bästa stränder. Gillar du att upptäcka orörda strandpärlor ska du ta dig till Praia dos Beijinhos, en vacker liten strand med få besökare. Flest sol- och badsugna hittas vid Praia do Vale do Oliva som växer ihop med Praia Grande de Pêra. Tillsammans skapar de båda stränderna en lång och livlig sol-och badmiljö. Det är också den här stranden som ligger vid Armação de Pêra. 

Läs mer här!

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Armação de Pêra

Solresor i Armação de Pêra

Samtliga av hotellen i Solresors program har antingen direkt strandläge eller ligger en kort promenad från de imponerande sandstränderna. Här är utbudet brett och täcker in allt från lägenhetsboende av god medelklass till stort familjevänligt all inclusive-hotell. Bästa familjehotellet är utan tvekan Be Live Palmeiras Village som erbjuder både all inclusive och vattenrutschbanor. Hotellet ligger nära stranden Senhora da Roca där även vackra Pestana Viking ligger. Vill du bo närmare centrum i Armação de Pêra hittar du Hotel Holiday Inn Algarve i närheten av stranden.

Albufeira och Vilamoura

Vill du besöka någon av de större semesterorterna längs Algarvekusten kan du ta taxi till Albufeira eller eleganta Vilamoura. Albufeira är en stad med ett brett och livligt nöjesutbud med gott om restauranger, barer och kaféer. Här finns mysiga gränder i de gamla stadsdelarna samtidigt som det erbjuds modern shopping i snygga, ljusa varuhus. Det är alltid nära till havet och de imponerande sandstränderna. Vilamoura är en världsberömd golfdestination med en mängd högklassiga golfbanor. Utbudet i själva orten är stort med en läcker marina, kasino och bra restauranger.

Golf i världsklass

Att spela golf längs Algarvekusten är något som har lockat spelare över hela världen under en lång tid. På den 155 kilometer långa kusten finns cirka 30 förstklassiga golfbanor och klimatet gör att du kan spela när som helst på året. Närmast Armação de Pêra ligger Salgados GC och med Solresor kan du boka prisvärda green fee-paket till flera banor längs Algarvekusten.

Välkommen till Armação de Pêra!

 

Dela nuvarande URL via E-mail