Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf

Albufeira

Välkommen till Albufeira, en pärla längs Algarvekusten som erbjuder ett brett och livligt nöjesutbud och gott om restauranger, barer och caféer. Här finns mysiga gränder i de gamla stadsdelarna samtidigt som det erbjuds modern shopping i snygga, ljusa varuhus. Det är alltid nära till havet och de imponerande sandstränderna. Det finns ett stort och brett utbud av mat och dryck i Albufeira.  Det portugisiska köket är en spännande upplevelse, ofta för en överkomlig peng. Fisk och skaldjur serveras överallt och är mycket prisvärt. För den som önskar fortsätta kvällen med dans och nattsudd är det mest hektiska nattlivet koncentrerat till specifika delar av Albufeira, t ex bargatan The Strip, och som mest intensivt under högsäsongen i juli och augusti.  

Bo med Solresor i Albufeira

Solresors hotellprogram i Albufeira sträcker sig från centralt belägna lägenheter av medelklass via femstjärnigt hotell direkt vid golfbana med häftig havsutsikt till familjevänlig all inclusive av bästa märke, direkt vid stranden. Oavsett om man prioriterar att bo där det händer alternativt önskar ett hotell där nästan allt är inkluderat och bekvämt. Här finns något som passar alla och en var. Det är alltid nära till havet och de imponerande sandstränderna. Välkommen till Solresors Albufeira! 

Senhora da Rocha och Vilamoura

Vilamoura är ett världsberömt resmål bland golfare världen över med en mängd högklassiga golfbanor men här erbjuds mycket mer än så. Här finns givetvis breda, långsträckta stränder men också en läcker marina, casino och hotell av bästa märke i ett resmål med internationell atmosfär. Senhora da Rocha är framförallt ett sol- och badresmål där de karaktäristiska sandstränderna med de karga klipporna som vacker kuliss är framträdande. 

Utflykter i Algarve

Det finns gott om sevärdheter i och omkring Algarvekusten. Följ med till det dramatiskt karga och vackra västra Algarve där du får besöka Lagos, Sagres och Europas sydvästligaste punkt Cabo de São Vicente. Ta del av östra Algarve med regionhuvudstaden Faro, den lilla staden som ofta kallats ”Queen of the Algarve”; Tavira och kom hela vägen bort till Vila Real do Santo Antonio vid floden Guadiana, som utgör en naturlig gräns mellan Portugal och Spanien. Under en heldag i grannlandet ges du möjlighet att ta del av lika vackra som häftiga Sevilla. Du får chansen att besöka bl a katedralen, klocktornet La Giralda och Maria Luisa-parken och du får gott om tid att på egen hand insupa stadens atmosfär, slappa på en uteservering eller shoppa. Övriga utflyktsmöjligheter värda att nämna är jeepsafari, båtturer, Quarteira market och Lissabon. 

Hotell Albufeira

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail