Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Portugal

Resor till Portugal

Algarve

Solsäkert, badvänligt och mångsidigt längs Europas sydvästkust.
Läs mer om Algarve här »

Azorerna

Vykortsvacker natur och sekellånga traditioner.
Läs mer om Azorerna här »

Estoril

Njut av en skön semester med närhet till storstadslivet i anrika Lissabon.
Läs mer om Estoril här »

Lissabon

En av Europas äldsta städer med ett rikt kultur- och nöjesliv.
Läs mer om Lissabon här »

Madeira

En flytande blomsterbukett i Atlanten!
Läs mer om Madeira här »

Om Portugal

Portugal, vingård

Resor med charter till Portugal - Europas utpost mot Atlanten. Portugal är ett spännande land med behagligt klimat och solsken året runt. Förutom de populära charterresemålen på Madeira och Azorerna har det portugisiska fastlandet och Lissabon mycket att erbjuda i form av historia, kultur och nöje.

Resor med charter till Portugal - ett land fullt av historia

Res med oss till Portugal och upplev den portugisiska historien och kulturen. Portugal har en mycket intressant historia med inslag från till exempel: Romartiden, arabiska erövringar och Portugals tid som stormakt. Lissabon erbjuder många sevärdheter som t.ex. borgen Castelo de São Jorge, Unescos världsarv Belémtornet och Hieronymusklostret. För att inte tala om den spännande historia som finns längs Algarvekusten och på Madeira samt Azorerna!


Upplev portugisisk kultur

Res till Lissabon och njut av fado och det portugisiska köket. Den portugisiska folkmusikstilen fado är en sorts klagosång med influenser från portugisiska sjömanssånger, Brasilien, afrikansk slavmusik och arabisk musik. I det portugisiska köket finns allt för alla smaker, men det är fisk och skaldjur som Portugal är känt för. Portugal är också känt för sina goda viner och portviner.


Sol och bad

Estorilkusten blev i många år kallad för Portugals motsvarighet till Franska rivieran med ett stort utbud av fina stränder. Linha de Cascais, tåglinjen mellan Lissabon och Cascais, har underlättat för att göra mängder av härliga badstränder lättillgängliga. Den välkända sandstranden Praia Tamariz ligger inom gångavstånd från Hotel Londres, längs strandpromenaden i Estoril. Algarvekusten domineras av Europas mest dramatiska klippformationer och det skapar i sig en fantastisk naturupplevelse när du slår dig ner i någon av de mysiga badvikarna.

Solresor och Portugal

I Solresors charterutbud hittar du trevliga resor till Algarve, Azorerna och Madeira. Vi erbjuder vårt skräddarsydda koncept Premium på alla tre resmålen. Dessutom kan du resa på Premium Estoril/Lissabon och flyger då reguljärt. Premium innehåller tre till fyra utflykter med Solresors svensktalande guide, boende på utvalda favorithotell och ofta är några (eller flera) måltider inkluderade. Solresor har även en spännande rundresa, som utgår från Lissabon, där vi smakar oss fram genom Portugals mat och historia. 

Hitta din resa till Portugal

FILTERERA RESULTAT

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7
  • 14

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger