Hotel Mlini

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Restaurang

Nybyggt hotell beläget intill den härliga klapperstenstranden i Mlini. Natursköna och lugna omgivningar.

Direkt vid havet och i otroligt vackra omgivningar ligger Hotel Mlini som erbjuder ett högklassigt boende. Mlini är en lugn och mysig liten by som ligger ca 10 km söder om Dubrovnik och är kantad av grönskande cypress-, oliv- och apelsinlundar. Byn har fått sitt namn efter det kroatiska ordet för kvarn, med anlening av de vattenkvarnar som tidigare försåg dem med färskvatten från de omkringliggande bergen.

Den härliga klapperstensstranden nedanför hotellet lockar till sköna dagar i solen och svalkande bad i det kristallklara Adriatiska havet. Solstolar och parasoll finns tillgängligt mot avgift. Hotellets gäster kan med fördel dessutom använda grannhotellet Astareas faciliteter, så som poolområde hälsoklubb och ett mindre gym.

Förutom restaurang och pizzeria erbjuder Hotel Mlini även en liten bar med en härlig terrass som vetter mot havet. Endast några hundra meter från hotellet ligger byn med en del små barer och restauranger. Härifrån går också regelbundet lokalbussar och båtar in till Dubrovnik.

Hotel Mlini är hotellet för dig som vill bo bra, värdesätter en härlig miljö och vill ha möjligheten att uppleva charmiga Dubrovnik!

Om hotellet
Antal rum 85
Avstånd till centrum 10 km Dubrovnik
Avstånd till strand 50 m
Byggår 2014
Internet Ja, WiFi i lobbyn (gratis)
Pool Ja, på Hotel Astarea
Våningar 4

Rumstyper: Dubbelrum med balkong/terrass, luftkonditionering och satellit-TV. Kassafack till uthyrning i receptionen. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval: Halvpension, delvis havsutiskt, havsutiskt, enkelrum.

Officiell klass: 4 stjärnor

 

Pool, gym (avgift) och bastu (avgift) finns på systerhotellet Hotel Astarea

 

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail