Hotel Croatia

5
Fullbokat
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Ett förstklassigt boende av högsta kvalité i underbara Cavtat söder om Dubrovnik. Här erbjuds alla tänkbara semesterfaciliteter och ett utmärkt läge i vackra omgivningar.

Hotel Croatia är beläget i den underbara bukten vid den charmiga lilla staden Cavtat. Hotellet är beläget längst ut på klipporna med en fantastisk utsikt över det kristallblå Adriatiska havet. Cavtat, som tillhör Dubrovniks Riviera, ligger endast 18 km från Gamla Stan i Dubrovnik. Till Dubrovnik kan man ta sig antingen med lokalbussen eller med någon av båtarna som går ett flertal gånger om dagen.

På Hotel Croatia håller alla rum en hög klass och är bl a utrustade med badrum, luftkonditionering, minibar, internetuppkoppling och satellit-TV. Frukost ingår i priset och rum med havsutsikt samt halvpension kan bokas mot tillägg.

Förutsättningarna för motion och välbefinnande är utmärkta på Hotel Croatia med bl a ett mycket modernt hälsocentrum och Spa. Här erbjuds givetvis också ett härligt poolområde med saltvattenspool samt inomhusbassäng. I anslutning till hotellet finns dessutom två badplatser. Hotellet har flera barer och restauranger och är ett femstjärnigt hotell av bästa klass med ett underbart läge för en skön och avkopplande semester. På Hotel Croatia får du helt enkelt det mesta av det bästa som Kroatien har att erbjuda semesterfiraren med höga krav på boende och semestermiljö.

Om hotellet
Antal rum 482
Avstånd till centrum 18 km Dubrovnik
Avstånd till strand 200 m (havsbad)
Byggår 1973
Gym Ja
Hiss Ja
Hälsocentrum & Spa Ja (avgift)
Internet Internetuppkoppling på rummen samt WiFi i lobbyn (gratis)
Kassafack Ja
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2008
Våningar 10

Rumstyper:
Modernt inredda dubbelrum med komplett badrum, luftkonditionering, minibar, satellit-TV, telefon, kassafack samt balkong. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval:
Enkelrum, halvpension, havsutsikt.

Officiell klass:
5 stjärnor

Observera:
Kuperad omgivning.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail