Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Ospecificerat boende Kalabrien

0
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Ospecificerat boende


I mån av tillgång säljs så kallade ospecificerade resor, vår billigaste form av inkvartering. Denna typ av resor baseras på eventuella osålda platser på ordinarie charterflygningar. Detta innebär att flyget, men inte inkvarteringen, är detsamma som presenteras i Solresors program.
 
Inkvarteringen, hotellrum eller lägenhet, anvisas vid ankomst till flygdestinationen. Dubbelrum eller lägenhet består av 2 ordinarie bäddar och ev 1-2 extra bäddar. 

Ospecificerad inkvartering kan innebära ett 1-stjärnigt boende, vilket är ett mycket enkelt boende av pensionatskaraktär. Byte av inkvartering under vistelsen kan förekomma, ibland med kort varsel. Notera att inkvarteringen kan vara belägen var som helst på det utannonserade resmålet. Hotellet behöver inte ingå i Solresors ordinarie hotellprogram. 

Städning förekommer endast i ringa omfattning och störande trafik eller nöjesliv kan förekomma. Det är inte ovanligt att många av dessa hotell till stor del bebos av ungdomar, då det i huvudsak är de som väljer att bo på enklare inkvarteringar. Bad/dusch samt wc finns alltid i boendet. Måltider, balkong, luftkonditionering och t ex pool kan dock ej garanteras.

På de flesta sista minuten avgångar finns möjligheten att boka en namngiven inkvartering till ett förmånligt rabatterat pris. Om du har några anspråk beträffande komfort, standard och/eller läge rekommenderar vi dig att boka en resa med specificerat hotell och resmål.
Ett resesällskap med fler än ett rum har inte någon garanti på att man får bo på samma hotell eller resmål.

Inga önskemål tas emot vid bokning av en ospecificerad resa.

 

Dela nuvarande URL via E-mail