Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fördelar
  • GÅNGAVSTÅND TILL TROPEA
  • GÅNGAVSTÅND TILL STRANDEN
  • PERFKET BELÄGENHET FÖR UPPTÄCKTER

New Paradise

3
Fördelar
  • GÅNGAVSTÅND TILL TROPEA
  • GÅNGAVSTÅND TILL STRANDEN
  • PERFKET BELÄGENHET FÖR UPPTÄCKTER
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

Vacker utsikt och perfekt belägenhet till Tropea stad och strand
Fem minuten från kustens vackra och vita sandstränder hittar du Hotel New Paradise. Hotellet är perfekt för dig som vill njuta av det goda semesterlivet, lugn och ro samt grönskande omgivningar samtidigt som du enkelt kan ta dig in till charmiga och livliga Tropea stad samt hamn.

Faciliteter
På Hotel New Paradise kan du njuta av den storslagna utsikten över omgivningarna. Luta dig tillbaka på en av hotellområdet solterrasser och insup atmosfären samtidigt som du bättrar på solbrännan, läser en spännande bok eller planerar morgondagens äventyr i Kalabrien. Föredrar du att spendera semesterdagarna vid stranden kan du med enkelhet promenera den korta sträckan på 400 meter till La Grazia sandstrand. Här väntar härliga dagar med sammetslen sand mellan tårna och svalkande bad i det turkosskimrande havet.

Restauranger
Hotellet har en restaurang där du kan avnjuta dina frukostar innan du beger dig ut på olika dagsäventyr runt om i Kalabrien.

Aktiviteter
Hotel New Paradise är ett utomordentligt val för dig som vill upptäcka Tropea och Kalabrien. Hotellet har nämligen en perfekt utgångspunkt för olika dagsutflykter. Promenera in till Tropea eller används hotellets shuttle service och strosa runt bland stadens charmerande gator, smaka på den traditionella rödlöksglassen eller avnjut en god middag samtidigt som solen går ner vi horisonten. Vill du besöka en grannort kan du alltid ta tåget från Tropea och åka både norr och söderut för att uppleva Kalabriens andra pittoreska medeltidsorter. Om du verkligen vill kunna ta dig runt i Tropea på bästa sätt för att åka på olika utflykter är vår rekommendation att du hyr en hyrbil. På så sätt kan du transportera dig precis hur du vill och besöka alltifrån historiska platser till inbjudande vingårdar. Du kan till och med passa på att köra långt söderut för att sedan ta färjan över till Sicilien där än mer vackra och spännande upplevelser väntar.  

Om hotellet
Antal rum 25
Avstånd till flygplats 60 km, Lamezia Terme
Avstånd till lokalt centrum 1 km
Avstånd till strand 400 m
Bar Ja
Hårtork Ja
Kassafack Ja
Luftkonditionering Ja
Pool Nej
Reception Ja
Restaurang Ja
Städning, per vecka 6
Telefon i rummet Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis

Rumstyper
På Hotel New Paradise kan du välja att bo i dubbelrum eller två- samt trerumslägenheter.

Dubbelrum
Dubbelrummen är på cirka 18m2 och har tillhörande badrum samt balkong eller terrass med utsikt mot trädgården. Rummen är inredda med tv, hårtork, wifi och luftkonditionering.

Tvårumslägenhet
Tvårumslägenheterna är på cirka 25m2 och har tillhörande badrum, ett litet kök samt balkong eller terrass med utsikt mot trädgården. Lägenheterna är utrustade likt dubbelrummen. Observera att avgift för avslutande städning tillkommer.*

Trerumslägenhet

Trerumslägenheterna är på cirka 40m2 och har tillhörande badrum, ett litet kök, två sovrum separerade med en dörr samt balkong eller terrass med utsikt mot trädgården. Lägenheterna är utrustade likt dubbelrummen. Observera att avgift för avslutande städning tillkommer.*

Pension
Vistelsen på Hotel New Paradise är inklusive frukost.

Mer om Hotel New Paradise
Observera att det är en obligatorisk avgift på cirka 20 euro som betalas till hotellet vid bokning av en lägenhet. Avgiften avser ”final-cleaning” av lägenheten. Övrig städning av lägenheten under vistelsen är inkluderad.

Resmålsfakta

Om Capo Vaticano/Tropea

Vill du läsa mer om området Capo Vaticano/Tropea? Här har vi samlat informationen till dig.
Läs mer här >

Allt du behöver veta

Undrar du över transfertider, reseledarservice eller annan nyttig information om Kalabrien?
Läs mer här >

Upplev det bästa av Kalabrien!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Se och boka här >

Vädret i Kalabrien

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Hitta allt om Kalabriens väder här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail