Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fördelar
 • BOUTIQUEHOTELL NÄRA TROPEA
 • MODERNA OCH VACKRA HOTELLRUM
 • GRÖNSKANDE HOTELLTRÄDGÅRD
 • NÄRA STAD OCH STRAND

Hotel Il Borghetto

4
Fördelar
 • BOUTIQUEHOTELL NÄRA TROPEA
 • MODERNA OCH VACKRA HOTELLRUM
 • GRÖNSKANDE HOTELLTRÄDGÅRD
 • NÄRA STAD OCH STRAND
Tillbaka

RUM & PRISER

 • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

 • Gratis WiFi
 • Luftkond.
 • Restaurang

Fyrstjärnigt boutiquehotell beläget nära Tropea stad
Hotel Il Borghetto är ett modernt och stilrent, men samtidigt charmerande och inbjudande boutiquehotell. Här bor du med perfekt avstånd in till Tropea stad där du kan njuta av sol och bad eller strosa omkring bland stadens pittoreska gator och sevärdheter samtidigt som du avnjuter en svalkande gelato. Hotel Il Borghetto är utmärkt för dig som vill ha ett centralt och högklassigt boende under semestern och där fokus ligger på att upptäcka resmålet du besöker.  

Faciliteter
Hotel Il Borghetto får du en semester i en fantastisk hotellmiljö med närhet till Tropea där sol, bad och avkoppling kan varvas med upptäckter, sevärdheter och härliga luncher och middagar. Från hotellet är det cirka två kilometer in till Tropea stad och tre kilometer till Tropea Beach. Tropea Beach är känd som en av de bästa i området och här kan njuta av solen och bättra på solbrännan, ligga i skuggan av ett parasoll med en spännande bok eller svalka dig med dopp i det fantastiska turkosa havet. Nere vid stranden har hotellet ett fåtal solstolar och parasoller till uthyrning mot kostnad. Efter en lång dag på stranden eller inne i Tropea kan du koppla av i hotellets vackra Medelhavsträdgård med färggranna blommor och grönskande träd. Här finns små picknickplatser, små krypin med soltak där du kan avnjuta den svala skuggan samt platser där du kan njuta av eftermiddagens soltimmar. Vill du kolla morgondagens väderprognos eller om du vill läsa vad som sker hemma i Sverige på semestern kan använda hotellets gratis wifi som finns tillgängligt på hela hotellet.

Restauranger
På hotell Il Borghetto finns en restaurang där du kan avnjuta dina härliga frukoststunder. Du kan även välja att äta din frukost ute i hotellets inbjudande och charmerande grönområde.

Aktiviteter
När du bor på Hotel Il Borghetto har du ett perfekt läge för att upptäcka Kalabrien. In till Tropea centrum är det endast två kilometer. Väl inne i Tropea stad finns mängder av upplevelser för alla sinnen. Strosa bland de slingrande gatorna, smaka på den lokala och kända rödlöksglassen, sola och bada på Tropeas populära sandstrand eller avnjut en god middag samtidigt som solen går ner vid horisonten. Väl i Tropea kan du dessutom ta tåget till de större grannorterna för att upptäcka dessa för en dag. Givetvis kan du även hyra en bil för att själv ta dig runt och utforska de pittoreska italienska byarna, besöka vinodlingar och mer därtill. Utanför hotellet finns en fåtal parkeringsplatser att nyttja gratis. Vill du uppleva det allra bästa av Kalabrien under din semester kan du alltid också åka med på någon av Solresors spännande utflykter.  

Om hotellet
Antal rum 20
Avstånd till flygplats 60 km
Avstånd till lokalt centrum 2 km
Avstånd till strand 3 km
Balkong / Terrass Ja
Hårtork Ja
Luftkonditionering Ja
Parkering Ja
Reception Ja
Trädgård Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Ja

Rumstyper
På Hotel Il Borghetto bor du i fantastiska ljusa, moderna och stilrent inredda dubbelrum där varje enskilt rum har en egen specifik stil. Alla dubbelrum har tillhörande balkong eller terrass samt badrum. Det är även möjligt att boka dubbelrum med havsutsikt. Dubbelrummen är utrustade med luftkonditionering, wifi minikylskåp, tv, samt hårtork.  

Pension
Vistelsen på Hotel Il Borghetto är inklusive frukost. 

Resmålsfakta

Om Capo Vaticano/Tropea

Vill du läsa mer om området Capo Vaticano/Tropea? Här har vi samlat informationen till dig.
Läs mer här >

Allt du behöver veta

Undrar du över transfertider, reseledarservice eller annan nyttig information om Kalabrien?
Läs mer här >

Upplev det bästa av Kalabrien!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Se och boka här >

Vädret i Kalabrien

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Hitta allt om Kalabriens väder här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail