Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
  • Italien

    Italien

Resor till Italien

Kalabrien/Syditalien

Semesteridyll i den orörda italienska vardagen!
Läs mer om Kalabrien här »

Om Italien

Italien, Kalabrien

Resor med charter till Italien. Under många år har charterresor till Italien legat oss svenskar mycket varmt om hjärtat. Få länder kan erbjuda ett så brett urval av reseupplevelser och tilltala så många olika sinnen som Italien. Här kan du kombinera lata dagar i solen med minnesvärda semesterupplevelser i njutningsfulla miljöer, en spännande historia, kulturella sevärdheter och praktfull natur som viktiga huvudingredienser. 

Säg Italien och många drömmer sig bort till romantiska städer med fantastiska kulinariska upplevelser, gott vin och fylliga espresso. Solresor erbjuder allt ifrån prisvärda familjeresort, gröna semesteroaser med utmärkt miljö för sol och bad som upplevelseresor, välfyllda och spännande rundresor och premiumresor för erfarna livsnjutare.

Upplevelseresor

För dig som uppskattar mer än bara sol och bad erbjuder Solresor även innehållsrika resor som ger mycket valuta för pengarna.

Rundresor

Solresor erbjuder ett brett urval av rundresor i Italien. Gudarnas näste är en resa för den aktive, med besök i Amalfi, Praiano, Senteiero degli Dei, Positano, Pompeji, Vesuvius och Capri.


Kalabrien

Solresor erbjuder dig att upptäcka Kalabrien! En äkta semesteridyll med romantiska småstäder som glassparadiset Pizzo och sydkustens pärla Tropea/Capo Vaticano, pittoreska bergsbyar och en magisk kuststräcka i den orörda italienska vardagen. Helt enkelt en garanterat oförglömlig resa till Italien, till byar där lite har förändrats på flera generationer. 

Hitta din resa till Italien

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

  • 7
  • 14

Karta