Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Agia Marina

Agia Marina

Res till de solvarma stränderna i Agia Marina på Kreta. Greklands största ö har flera underbara och charmiga semesterorter som är perfekta för sol och bad. Lugna och mysiga Agia Marina ligger väster om Chania, inklämt mellan Platanias och Kato Stalos. Barnfamiljer lockas av de långgrunda stränderna och den genuina charmen i byn gör att många återkommer år efter år.

Lugn atmosfär och barnvänliga sandstränder

Agia Marina är en trevlig och populär semesterort väster om Chania. Du bor rakt innanför den vackra klippön Agii Theodori och här kan du njuta av livet längs de vackra stränderna och på de många inbjudande tavernorna. Den gyllene sanden lockar till härlig avkoppling eller lek med familjen vid den långgrunda stranden. Längs stranden hittar du också vattensporter och andra typer av aktiviteter. Det finns flera restauranger, tavernor och småaffärer i Agia Marina. Resmålet är barnvänligt med lekpark och grönområden.

Läs mer här!

Upplev mer av Kreta

All inclusive på Kreta

Flera av våra hotell erbjuder all inclusive.
Hitta ditt hotell här >>

Upplev det bästa av Kreta

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Se och boka här >>

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information om Kreta.
Läs mer här >>

Vädret på Kreta

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Hitta allt om Kretas väder här >>

 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Agia Marina

Solresor i Agia Marina

Både par som reser utan barn och barnfamiljer trivs i Agia Marina. Prisvärda och mysiga Marina Sands ligger alldeles vid stranden och erbjuder rymliga rum för familjer och par. 

Agia Marina med grekisk charm

I Agia Marinas äldre delar möts du direkt av den charmiga grekiska atmosfären. Här finns många välbevarade äldre byggnader och ett vackert torg. Vid torget finns en mataffär med närodlad mat direkt från bonden, du kan bland annat köpa fetaost i lösvikt, ägg och grönsaker. En gång i tiden var Agia Marina en liten fiskeby och även om staden nu har vuxit har den fortfarande sin mysiga och genuina atmosfär kvar.


Nära Platanias och Chania

Agia Marina ligger mitt bland olivlundar och apelsinodlingar. Även om området har allt du behöver kan du enkelt nå grannorten Platanias och staden Chania. Platanias ligger på gångavstånd och har ett större utbud av barer och diskotek än vad Agia Marina har. I mysiga Chania erbjuds bland annat shopping, underhållning och sevärdheter. Vill du lära känna Kreta under din semester erbjuder vi flera spännande utflykter. Du kan med fördel hyra bil och göra upptäcktsfärder för att hitta dina favoritstränder eller utforska mysiga byar och vingårdar.


Upptäck Kreta

Upplev mer av denna fantastiska ö genom att följa med på någon av Solresors utflykter. Vi erbjuder ett innehållsrikt utflyktsprogram där du bland annat har möjlighet att få följa med till Kretas största sevärdhet Knossos och Europas längsta ravin, Samaria-ravinen. Det finns mängder av utflyktsmål på Kreta som du kan upptäcka på egen hand. Ge dig iväg på äventyr längs Kretas västkust och fascineras av några av öns vackraste stränder – Elafonisi Beach, Balos Beach och Falassarna Beach. Eller åk österut för ett besök i den genuina och charmiga staden Chania.

Välkommen till Agia Marina!

 

Dela nuvarande URL via E-mail