Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Emmantina Hotel

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

Emmantina är ett mysigt hotell i Atens eminenta förort Glyfada. Här kan du kombinera sol och bad med huvudstadens utbud av sevärdheter, nattliv och shopping. Antingen promenerar du ner till stranden eller njuter i poolen som ligger på den charmiga takterrassen. Dessutom har du Glyfadas fashionabla shopping alldeles runt hörnet.

Restaurang
När du bokar Emmantina Hotel ingår inga måltider och du kan boka frukost som tillval. På takterrassen finns en bar som bjuder på både utsikt och ett bra urval av svalkande drycker. Här serveras också måltider, glass och lättare snacks (avgift). I huvudrestaurangen serveras frukostbufféer och till lunch och middag serveras à la carte (avgift).

Aktiviteter
Förutsättningarna för härliga dagar med sol och bad är goda på Emmantina Hotel. På hotellets takterrass finns en trevlig pool med solstolar. Glyfadas strand ligger endast 200 meter från hotellet och du når även torget med bra shopping på en kort promenad. Vill du ta dig in till Aten är det enkelt att ta spårvagn eller buss. Det tar cirka 50 minuter och bussarna går var tionde minut. Ett annat populärt sätt att utforska Atens riviera är att ta spårvagnen och fortsätta längs kusten för att hoppa av vid de olika stränderna. Det går även bra att hyra cykel och cykla längs strandpromenaden. Hotellet har också bastu och olika massagebehandlingar (avgift). I hotellets nedersta våning är det disco varje helg. Här spelas den bästa musiken från 1960 fram till 1980-talet.

Rummen
Du bor i bekväma dubbelrum som är utrustade med telefon, TV, WiFi, luftkonditionering, kylskåp, kassafack, dubbelglasade fönster, hårtork och badrum med badkar. Dubbelrum superior är utrustade på samma sätt som dubbelrummen samt att det ingår badrock, tofflor, specialmadrass och välkomstgåva.

Rumstyper
Dubbelrum för upp till två personer
Dubbelrum superior för upp till två personer och delvis havsutsikt

Mat och dryck
Inga måltider och frukostbuffé

Resmålsinformation
Transfertider, eventuell reseledarservice och annan viktig information om Aten & Atens riviera hittar du här.

Resmålsfakta

Fakta och väder

Allt du behöver veta om Attika innan resan.
Läs mer här »

Om Atens Riviera

Läs mer här »

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail