Paketresa
Rundresor
Premium
Golf
 • Grekland

Grekland

Res med charter till Grekland, som av många anses vara det självklara charterresmålet. Solresor erbjuder charterresor perfekt ämnade för sol, bad och kultur. Välj mellan barnvänliga, strandnära lägenhetshotell och förstklassiga hotell med all inclusive vid Chaniakusten eller semestervänliga lägenhetshotell med all inclusive och högklassiga boenden på Zakynthos. Solresors Grekland har något för alla!

Utflykter och hyrbil 
På våra olika grekiska resmål kan vi utlova spännande upplevelser för dig som antingen tar del av vårt utflyktsprogram alternativt hyr en bil på resan. Kreta är Greklands största ö och stoltserar med en fantastisk natur, en spännande historia och lämpar sig alldeles förträffligt för egna eller arrangerade utflykter. På Zakynthos erbjuder vi ett brett utflyktsprogram som spänner över häftig historia och vackra vyer till ren och skär avkoppling. Upptäck platser som Smugglers Wreck, de blå grottorna och mycket mer!

Frappé, retsina och fetaost 
En Greklandsresa bjuder inte enbart på fantastiska sol och badmöjligheter - på våra resmål finner du också intressant historia, en vacker geografi och sist men inte minst, den grekiska maten. Anamma den tillbakalutade grekiska atmosfären och låt dina smaklökar njuta av vad det inhemska köket har att erbjuda. Njut av en fräsch bondsallad och ett svalt glas vitt vin till lunch, luta dig tillbaka i eftermiddagsskuggan med en frappé och låt kvällens middag leda dig igenom det lokala smörgåsbordet av läckra rätter. 

Resor till Grekland med all inclusive 
På samtliga av våra grekiska resmål kan vi erbjuda hotell med all inclusive. Då ingår nästan all mat och dryck i priset och du vet redan i förväg vad semestern kommer att kosta. Bekvämt och bekymmersfritt! Läs mer samt hitta Solresors all inclusive-hotell här. 

Karta

Resor till Grekland

 • Kreta

  En av Medelhavets allra vackraste semesteröar!

 • Zakynthos

  Här får du en sann naturupplevelse, fantastisk mat och gott om sol och bad.

 • Rhodos

  Semesterfavorit med spännande historia, vackra stränder och perfekt medelhavsklimat.

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

resultatvy

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

 • 7
 • 14