Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fullbokat

Thanyapura Health & Sports Resort

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • All Inclusive
  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Upplev Sydostasiens största sporthotell – för grupper, professionella och motionärer
Thanyapura Health & Sports Resort är en sportresort i absolut världsklass när det kommer till faciliteter för atleter och motionärer. Här finns alla redskap och bekvämligheter som du kan tänkas att behöva oavsett om du söker aktiv och utmanande träning för kroppen eller wellness och återhämtning för själen. Ligger triathlon varmt om hjärtat kommer hotellet inte göra dig besviken. På Thanyapura Health & Sports Resort finns nämligen utmärkta möjligheter för dig som vill putsa på ditt personliga triathlonrekord. Resorten är även väl lämpad för dig som vill förbättra din simning eller öva på din serve i tennis. Alla övriga träningsfaciliteter på Thanyapura Health & Sports Resort håller också extremt hög kvalitét och hotellet är ett perfekt val för en semester där sport och träning ska vara involverat.

Fysisk och mental träning
Den kända resorten Thanyapura Health & Sports är omgiven av majestätiska palmträd och ligger enbart femton minuters körtid från Phukets flygplats. Redan vid er ankomst till hotellet kommer du mötas av flera olika träningsfaciliteter som väntar på att du ska ta dig dem an. För att du ska hitta bland alla träningsmöjligheter på Thanyapura Health & Sports är resorten uppdelat i två delar – den ena delen är med fokus på bland annat livsstilsändringar samt stressbehandlingar, medan den andra delen är varje atlets dröm utrustad med fantastisk utrustning för din möjlighet till varierad träning och att få utöva all världens sportgrenar.


Träningsaktiviteter
Oavsett om du tränar i grupp till en stor turnering eller om du enbart vill träna för ditt eget välbefinnande med hjälp av de allra bästa träningsredskapen, är Thanyapura Health & Sports Resort den perfekta platsen för en träningsfylld semester. Här har du en 50 meter olympisk pool, löparbanor, sex tennisbanor (både utomhus samt inomhus), ett välutrustad fitnesscenter med fokus på cardio och styrka, ett crossfitområde samt en fotbollsplan. Resortens omgivningar inbjuder även till en mängd av aktiviteter såsom leder för löpning samt cykling och mycket mer. För dig som söker träning och mindfullness för själen erbjuder Thanyapura Health & Sports också flera aktiviteter i form av yoga, terapi och mycket mer. Det är dessutom möjligt att besöka resortens egen läkare för att enklare kunna hitta rätt fokus på din träning oavsett om det handlar om viktnedgång eller en sundare livsstil.

Faciliteter
Resorten har flera utmärkta restauranger där du kan fylla på dina energidepåer mellan dina olika träningspass. Här serveras varierad mat varav en av restaurangerna enbart serverar vegetariska måltider. Det finns även en pool där du kan koppla av och återhämta dig efter dina dagar på gymmet eller på tennisbanan. Vill du spendera en dag vid stranden kan du dessutom enkelt ta dig till den närliggande stranden cirka 20 minuters transport från resorten. Thanyapura Health & Sports ger dig således goda möjligheter till att både aktivera dig och koppla av under semestern. 

Om hotellet
A la carte-restaurang Ja
Antal rum 114
Avstånd till centrum 12 km, Nai Yang
Avstånd till strand 10 km
Balkong / Terrass Ja
Bar Ja
Barnpool Ja
Bastu Ja
Biljard Ja
Byggår 2011
Byte av handduk, per vecka 7
Byte av lakan, per vecka 7
Cykel Uthyrning
Fitnesscenter / Gym Ja
Hårtork Ja
Hälsocentrum & Spa Mot avgift
Internethörna Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe- och / eller tekokare Ja, vattenkokare
Kassafack Ja, på rummet
Kylskåp Ja
Luftkonditionering Ja
Massage Mot avgift
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhanddukar Ja
Reception Ja, 24/7
Renoverat 2016
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Tennis Ja
Tv i rum / lägenhet Ja, satelitt-TV
WiFi Gratis
Volleyboll Ja
Våningar 2

Rumstyper
Thanyapura Health & Sports Resort är uppdelat i två vingar med trädgårds- respektive poolrum. Rumstyperna är inredda på olika sätt, men är utrustade med samma faciliteter. Trädgårdsrummen är belägna i hotellets mer lugna omgivningar och har utsikt mot trädgården, medan poolrummen är belägna i närheten av hotellets sportfaciliteter och har utsikt mot poolen.

Pension
Vistelsen på Thanyapura Health & Sports Resort är inklusive frukost. Det är möjligt att köpa till hel- samt halvpension.

Övrigt
Det råder rökförbud på majoriteten av resortens område. Det är enbart tillåtet att röka bakom receptionsområdet.  

Upplev mer av Phuket

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Thailand!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Läs mer här >

Vädret på Phuket

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer om vädret här >

Om Phuket

Hitta din resa och läs mer om Phuket.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail