Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Kata Beach

    Kata Beach

Kata Beach

Kata Beach

Boka din charterresa till familjevänliga Kata Beach på Phuket i Thailand. Här möts du av en avslappnad stämning, gästvänlighet och den mjuka vidsträckta stranden. Efter en dag på stranden kan du spana in ortens utbud av restauranger, barer och shopping eller ta dig till någon av de närliggande orterna Karon, Patong eller Kamala. Andamansjön bjuder på kristallklart vatten med ett rikt och färgglatt djurliv under ytan. Upplev det med egna ögon och följ med på en snorkelutflykt!

Semestra i Kata

Endast ett par minuter från Karon Beach ligger omtalade Kata Beach. Den långgrunda sandstranden, den härliga grönskan och ett trevligt centrum gör denna ort till en familjefavorit bland många. Kata Beach lockar årligen till sig soltörstande resenärer från hela världen och här råder en härligt avslappnad stämning. Tillbringa dagarna på stranden, vid poolområdet eller på annat håll och avsluta med en välsmakande middag på en mysig restaurang, eller en uppfriskande dryck på en inbjudande bar. Efter maten kan du spana in ortens utbud av såväl butiker som shopping. Kata Beachs perfekta läge bjuder in till en rofylld semester med bra möjligheter för aktiviteter och äventyr.

Läs mer här!

Upplev mer av Phuket

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Thailand!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Läs mer här >

Vädret på Phuket

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer om vädret här >

Om Thailand

Hitta din resa och läs mer om Thailand.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Kata Beach

Solresor i Kata

Thailand är känt för att erbjuda prisvärda hotell med hög standard och vårt hotell i Kata är inget undantag. När du bor på fyrstjärniga Kata Palm Resort & Spa kan du njuta av två stora poolområden, en tropisk oas samt ett strandnära läge – ett perfekt alternativ för hela familjen!

Sol, bad och shopping

Kata Beach är en mjuk och barnvänlig sandstrand som kantas av ett turkost ljummet vatten. Ta ett härligt dopp i det blå, låt barnen plaska vid vattenbrynet eller sök dig till palmbladens skuggor. Blir hungern påtaglig finner du restauranger och andra förnödenheter i närheten. De thailändska myndigheterna har förbjudit solstolsuthyrning och annan kommersiell verksamhet såsom strandkaféer, detta i syfte för att bevara Thailands vackra naturständer. På större stränder finns dock viss solstolsuthyrning i avgränsade zoner.

Efter en dag på stranden kan du spana in ortens butiker och shopping. Det finns en liten och lokal marknad längs huvudgatan i Kata där du bland annat finner småprylar och kläder. Vill du besöka en större marknad slås en nattmarknad upp i Karon två gånger i veckan. Här kan du fynda allt från elektronik till skönhetsprodukter, kläder, tyger, väskor och skor. Önskar du ett större shoppingutbud kan du bege dig till det stora och moderna shoppingcentret Jungceylon i Patong.

Upptäck Thailand

För att uppleva Thailand på allra bästa sätt rekommenderar vi våra guidade utflykter. Solresor erbjuder ett innehållsrikt utflyktsprogram där du får möjlighet att se och uppleva det bästa av detta tropiska land. Följ med på en rundtur i Phuket, upptäck Phi Phi-öarna och James Bond Island eller varför inte ta en matlagningskurs i det thailändska köket?

Välkommen till Kata Beach!
 

Dela nuvarande URL via E-mail