Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Karon Beach

Karon Beach

Boka din charterresa till Thailand och semestervänliga Karon Beach i Phuket. Här möts du av gästvänlighet, den gyllengula och vidsträckta stranden samt magiska solnedgångar. Längs huvudgatan råder en avslappnad atmosfär och du hittar både butiker, barer och restauranger. Karon har ett perfekt utgångsläge för att upptäcka allt det vackra på ön!

Semestra i Karon

På Phukets västra kust ligger det mångsidiga resmålet Karon Beach. I den avslappnade atmosfären kan du strosa runt i en mängd butiker, avnjuta äkta thailändsk mat och bevittna magiska solnedgångar nere vid den vidsträckta stranden. Karon är ett perfekt alternativ för dig som önskar en stillsam semester med möjlighet till aktiviteter. Vill du se vad de närliggande semesterorterna Kata, Kamala och Patong har att erbjuda, kan du enkelt ta dig dit med taxi eller tuk-tuk.

Läs mer här!

Upplev mer av Phuket

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Thailand!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Läs mer här >

Vädret på Phuket

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer om vädret här >

Om Thailand

Hitta din resa och läs mer om Thailand.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Karon Beach

Solresor i Karon

Thailand är känt för att erbjuda prisvärda hotell med hög standard – Solresors hotell i Karon är inget undantag. Njut av de utmärkta familjefaciliteterna på antingen Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa eller Mövenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket. Här erbjuds, bortsett från ett strandnära läge, ett stort poolområde, barnpool och vattenrutschbana. Önskar du ren och skär avkoppling kan du luta dig tillbaka på eleganta Karon Phunaka Resort. Här kan du ta ett härligt kvällsdopp i hotellets infinitypool samtidigt som du bevittnar en magisk solnedgång!

Sol, bad och shopping

Den gyllengula sandstranden, som är en av Phukets längsta, lockar årligen till sig sol- och badsugna resenärer. Även om stranden har många besökare upplevs den aldrig som överbefolkad, eftersom att den är både vidsträckt och kilometerlång. Med andra ord kan du enkelt tillbringa dina dagar på stranden och njuta av härliga dopp i det turkosa vattnet. Den finkorniga stranden till skillnad från Kamala och Kata Beach, inte är lika långgrund. Tidvatten förekommer och ibland, särskilt under sommarmånaderna, kan det råda badförbud på grund av vågor och strömmar. De thailändska myndigheterna har förbjudit solstolsuthyrning och annan kommersiell verksamhet såsom strandkaféer, detta i syfte för att bevara Thailands vackra naturständer. På större stränder som Karon Beach, finns dock viss solstolsuthyrning i avgränsade zoner.
Karon erbjuder goda shoppingmöjligheter och två gånger i veckan slår den populära nattmarknaden upp. Här kan du fynda allt från väskor till kläder, tyger, skönhetsprodukter och småprylar. Får du inte nog av shoppandet kan du ta dig till det berömda shoppingcentret, Jungceylon, i Patong. Här finner du moderna butiker som erbjuder allt från kläder till elektronik. Avsluta ditt besök med att gå på bio på centrets biograf!

Upptäck Thailand

För att uppleva Thailand på allra bästa sätt rekommenderar vi våra guidade utflykter. Solresor erbjuder ett innehållsrikt utflyktsprogram där du får möjlighet att se och uppleva det bästa av detta tropiska land. Följ med på en rundtur i Phuket, upptäck Phi Phi-öarna och James Bond Island eller varför inte ta en matlagningskurs i det thailändska köket?

Välkommen till Karon Beach!Dela nuvarande URL via E-mail