Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Zeavola Resort

5
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Gratis WiFi
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang
  • Strand

Phi Phi-öarnas bästa och mest luxuösa hotell
Drömmer du om unik barfotalyx, hög service, avslappnad atmosfär, otrolig natur och fantastiska faciliteter? Då hittar du ditt drömhotell genom att boka Zeavola Resort för din nästa semester! Zeavola Resort är i särklass det allra bästa hotellet du kan finna på de vackra och populära Phi Phi-öarna. Det femstjärniga hotellet består av små fina trästugor i teak som ligger utspridda över resortens grönskande och storslagna trädgård som gränsar direkt till den kritvita stranden. Mer spektakulära hotellomgivningar är svåra att finna.

Aktiviteter och faciliteter
På Zeavola Resort råder en alldeles specifik atmosfär som bjuder in till lugn, sinnesro och frid. Spendera lata dagar vid stranden eller besök hotellets inbjudande poolområde och kom ner i varv med en bok. Möjligheterna till total avkoppling och ro är många. För den som vill aktivera sig finns goda möjligheter till att snorkla och uppleva livet under vattenytan. Hotellet har dessutom sitt eget PADI dykcenter som låter dig hälsa på havets färggranna djur- samt växtliv. Zeavola Resort erbjuder även ett eget spaområde för dig som vill skämma bort dig lite extra under semestern.

När hungern faller på under de lata semesterdagarna på Phi Phi finns det möjlighet att äta på någon av hotellets två restauranger, varav den ena ligger precis intill stranden. Här avnjuts maten med fötterna direkt i stranden. En mer paradislik semester än så är svårt att uppnå.

Boka Zeavola Resort och förbered dig på en obeskrivlig semester på Phi Phi-öarna. 

Om hotellet
Antal rum 53
Avstånd till centrum 6 km, Tonsai Pier
Avstånd till strand 0 m
Bar Ja
Fitnesscenter / Gym Ja
Hiss Nej
Hårtork Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe- och / eller tekokare Ja
Kassafack Ja
Kylskåp Ja
Massage Mot avgift
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Poolhanddukar Ja
Reception Ja, 24/7
Restaurang Ja
Skönhetssalong Mot avgift
Säng för spädbarn Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis

Rumstyper

Områdessviter

Områdessviterna är cirka 40m2 med tillhörande badrum. Sviterna är utrustade med safetybox, wifi, telefon, tv, minibar, te- och kaffefaciliteter samt utomhusdusch. Max 2 vuxna får bo i sviten.

Trädgårdssviter
Trädgårdssviterna är rymliga luxuösa sviter på 60m2 med tillhörande badrum. Trädgårdssviterna är utrustade likt områdessviterna, men har även ett stort utomhusområde med utsikt mot trädgården och de vackra grönskande omgivningarna Max 3 vuxna eller 2 vuxna och ett barn får bo i sviten.

Pension
Vistelsen på Zeavola Resort är inklusive frukost.

Mer om Zeavola Resort
Transfern till och från hotellet arrangeras med färja och longtailbåt. På flygplatsen blir du upphämtad av en representant från hotellet som kör dig till färjan som tar dig ut till Phi Phi-öarna. Härifrån fortsätter resan med longtailbåt till Zeavola Resort. Turen tar cirka tre timmar totalt.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail