Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang
  • Strand
  • Vattenrutschbana

En helt ny resort direkt på Ao Nang Beach
Du kan inte få en mer perfekt belägenhet än den du får på Centara Ao Nang Beach Resort & Spa. På den splitternya fyrstjärniga resorten bor du nämligen i den charmerande delen av semesterorten Ao Nang precis intill välsmakande restauranger, barer och butiker samtidigt som du bor precis intill stranden.

Faciliteter
Centara Ao Nang Beach Resort & Spa är en fantastisk resort för både par och familjer. Här finns allt ifrån härliga spa-faciliteter till en barnklubb med spännande aktiviteter för hotellets yngre gäster. Hotellet bjuder på två stora inbjudande pooler, en barnpool samt en vattenrutschbana. Därtill har Centara Ao Nang Beach Resort & Spa också ett fitnesscenter för den som vill komma upp i puls och aktivera sig ordentligt under semestern. När hungern gör sig påmind under de lata dagarna vid hotellets pool kan du besöka hotellets restaurang där välsmakande måltider serveras. Det finns även flera barer som serverar kalla, fräscha och färggranna förfriskningar.

Aktiviteter
Hotellet erbjuder flera upplevelser om du vill ha ett avbrott i de avkopplande och harmoniska dagarna vid poolen och stranden. Du kan exempelvis åka på en spännande utflykt till den grönskande djungeln, ge dig ut på böljan den blå i en kajak eller besöka någon av de närliggande paradisliknande öarna. I semesterorten Krabi finns också en charmerande nattmarknad väl värd ett besök om du vill göra goda shoppingfynd och öva på dina prutkunskaper.

Om hotellet
Antal rum 179
Bar Ja
Barnpool Ja
Fitnesscenter / Gym Ja
Hårtork Ja
Kassafack Ja
Luftkonditionering Ja
Minibar Mot avgift
Pool Ja
Restaurang Ja
Tv i rum / lägenhet Ja
Vattenrustchbana Ja
WiFi Gratis

Rumstyper
Deluxerum

Deluxerummen är ljusa och modernt inredda. De har ett tillhörande badrum samt en egen terras eller balkong med utsikt mot resortens vackra omgivningar. Rummen är utrustade med luftkonditionering, hårtork, wifi, safety box, minibar och TV. Max 3 vuxna och 1 barn får bo i rummet.

Deluxerum med poolaccess
Deluxerummen med poolaccess är utrustade likt det ordinarie dubbelrummen och har tillhörande badrum. Från rummets privata terras har du direkt tillgång till hotellets pool. Det krävs därmed bara ett fåtal steg från sängen för möjligheten att ta ett svalkande morgondopp i poolen. Max 3 vuxna och 1 barn får bo i rummet.

Pension
Vistelsen på Centara Ao Nang Beach Resort & Spa är inklusive frukost.

Upplev mer av Thailand

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Thailand!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Läs mer här >

All inclusive i Thailand

Flera av våra hotell erbjuder all inclusive.
Hitta ditt hotell här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail