Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Khao Lak

Om Khao Lak

Res med charter till Thailands strandparadis Khao Lak. Cirka en timme från Phukets internationella flygplats ligger de vidsträckta, vackra och kritvita stränderna som får skandinaver att vallfärda till västkusten. Khao Lak är utmärkt för barnfamiljer – stränderna är långgrunda och havet är stilla. Khao Lak är också ett perfekt resmål för dig som söker sinnesro. Andamansjöns glittrande vatten och den tropiska grönskan skapar en underbar miljö för dig som vill finna lugnet. Många hotell erbjuder avskilda oaser som gjorda för att smita iväg en stund och koppla av. Upptäck Khao Lak med Solresor idag!

Sol och bad i Khao Lak

Khao Lak är känt för sin lugna atmosfär och de många, långa stränderna. Stora delar av kustremsan består av milslånga, finkorniga stränder och som på många andra ställen i Thailand är solstolar inte tillåtna vilket gör att kusten känns mer orörd. Khao Lak är perfekt för barnfamiljer som söker långgrunda stränder och lugnt vatten. Allra längst i söder ligger Khao Lak Beach och Sunset Beach. Khao Laks centrum, med hamn och större shoppingutbud finns vid Nang Thong Beach. Stränderna fortsätter sedan med Bang Niang Beach, Khuk Khak Beach, Pakweeb Beach och Bang Sak Beach. Khao Laks vackraste strand heter Ao Thong Beach, även kallad White Beach, och vi kan varmt rekommendera en dagstur till den förtrollande sandstranden.

 Läs mer här!

Kombinera flera resmål 
 

Upplev mer av Khao Lak

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Upplev det bästa av Thailand!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Läs mer här >

Vädret i Khao Lak

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Läs mer om vädret här >

Om Thailand

Hitta din resa och läs mer om Thailand.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Khao Lak

Solresor i Khao Lak

Vårt utbud i Khao Lak sträcker sig från söder nästan ända upp till White Beach. De allra flesta har direkt strandläge, poolområden med havsutsikt och flera restauranger. Ett trevligt och prisvärt mellanklasshotell med privat strand är Khao Lak Sunset Resort. För familjen och par som vill njuta av en semester med guldkant rekommenderar vi Centara Seaview Resort Khao Lak. Hotellet har ett läckert poolområde med upphöjd jacuzzi samt vattenrutschbana. Mukdara Beach Villa & Spa erbjuder ett underbart strandläge, utmärkta faciliteter och vackra inredningsdetaljer – här kommer det genuina Thailand fram.

Kombinera två thailändska paradis

Vill du inte bo på ett och samma ställe under din semester? Få ut mer av din vistelse genom att kombinera fyra nätter på Paradise Koh Yao med sju nätter på annat valfritt hotell i Phuket eller Khao Lak.

På upptäcktsfärd

Vissa av våra hotell ligger i närheten av Khao Laks centrum. I de centrala delarna finns nattmarknader, ett större utbud av restauranger och affärer. Här finns också piren ifall du känner för att utforska de vackra öarna som finns ute till havs. Oavsett om du valt ett hotell som ligger avsides eller en bit från centrum finns ofta ett mindre restaurangutbud och småaffärer i närheten. Vill du se dig omkring är det enkelt att beställa taxi eller tuk-tuk.

Utflyktsmöjligheterna är många och vi kan varmt rekommendera en båttur till sagolikt vackra Similanöarna – perfekt för snorkling och dykning! Har du riktigt tur kan du få se havssköldpaddor, rockor och tropiska fiskar bland de färgglada korallreven. Vill du utforska djungeln rekommenderar vi ett besök i nationalparken Khao Sok, 60 kilometer norr om Khao Lak. Här finns vackra vattenfall, tropiska växter och vilda djur. Hitta mer inspiration inför resan och läs om våra utflykter.

Välkommen till Khao Lak!

 

 

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Kalender

Reslängd

  • 7