• Resor till Kanarieöarna med Solresor

    Kanarieöarna

Resor till Kanarieöarna

Kanarieöarna ligger oss alla varmt om hjärtat med dess solsäkra och härliga klimat. I ögruppen ingår flera öar med deras egna unika karaktärsdrag vilket gör att barnfamiljen, träningsentusiasten, naturälskaren, strandfantasten och kulturbeundraren kan hitta sin alldeles egna favorit! Med kort flygtid når du enkelt till soldränkta stränder, fascinerande utflyktsmål, charmiga orter och allt vad det goda semesterlivet innebär.

Oavsett vad du är på jakt efter på din kommande semester kan vi garantera att du kan hitta det du söker på någon av de fantastiska Kanarieöarna. Res till charterklassikern Gran Canaria som erbjuder på allt ifrån sol och bad, golf, nöjen, shopping, pittoreska orter och utflykter till land och till havs. Eller gör dig redo för kilometerlånga inbjudande stränder på Fuerteventura och njut av total semesterbekvämlighet på en fyrstjärnig resort med All inclusive. Vill du kombinera avkoppling och aktivitet rekommenderar vi äventyrsfyllda Teneriffa där soldränkt strandliv kombineras med en stor portion sevärdheter och naturupplevelser. Missa inte heller unika och vackra La Palma – även känd som La Isla Bonita – Den vackra ön. Här möts du av storslagen natur, pittoreska orter, grandiosa lyxresorts, charmiga lägenhetshotell, sol och bad samt mängder av unika och fascinerande utflyktsmöjligheter.

Hitta din favorit-ö och skäm bort dig själv med lite egentid, res med bästa vännen, samla familjen eller varför inte åka tillsammans med hela släkten? Välj mellan våra bästa vuxenhotell för dig som söker avkoppling och harmoni eller hitta det perfekta familjehotellet för dig som vill ha utmärkta faciliteter för dig och familjen!  

Låt vintern bestå av sol, stränder och skratt! Börja vintern på Kanarieöarna med Solresor!

Familjehotell

Våra bästa familjehotell på Kanarieöarna
Läs mer här »

Vuxenhotell

Våra bästa vuxenhotell på Kanarieöarna
Läs mer här »

Välj din avreseort

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Hitta din resa

Reslängd

  • 7
Datum
Flygplats
Destination
Pris fr.
Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Dela nuvarande URL via E-mail