Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Torremolinos

Res med charter till Torremolinos - den äldsta turistorten på populära Costa del Sol i Spanien. Här njuter du av breda och långsträckta sandstränder och ett solsäkert klimat. Dessutom har du nära till storstaden Málaga som lockar med shopping, kultur och historiska byggnader. 

Här startade turismen på Costa del Sol

Det var i Torremolinos som turismen på Costa del Sol hade sin början. Detta lilla fiskeläge har förvandlats till en stor och livlig badort, som tar emot både inhemska och långväga besökare. Längs med den sju kilometer långa strandpromenaden samsas flanörer, joggare och semesterfirare. Här njuter både lokalbefolkningen och tillfälliga besökare av den fina stranden och den avslappnade atmosfären. 

La Carihuela

I det gamla fiskeläget La Carihuela råder fortfarande spansk stämning och här ligger små butiker och restauranger tätt i gränderna. Här kan du festa loss på aptitretande tapas eller läckra fisk- och skaldjursrätter.

Läs mer här! 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Torremolinos

Benalmádena

De båda kustsamhällena Torremolinos och Benalmádena är idag helt sammanvuxna och längs havet kan du promenera ända bort till Benalmádenas exklusiva marina. Ett par kilometer upp i bergen ligger den vitkalkade och genuina byn med samma namn.


Málaga

Från Torremolinos har du bara en dryg mil till provinshuvudstaden Málaga och dit tar du dig enkelt och snabbt med pendeltåg. I Málaga möts du av härlig spansk stadsmiljö med gågator, exklusiv shopping och många historiska byggnader. Här kan du besöka Picassos födelsehus och det moriska palatset Alcazaba.


Upptäck Andalusien

Om du lämnar kusten för en dag finns mycket intressant att upptäcka i Andalusien. En bit upp i bergen finns ett oräkneligt antal vitkalkade byar där tiden tycks ha stått still. Njut av lugnet på en skuggad uteservering och spana ut över Medelhavet lite grann från ovan! Eller gör ett besök i den spektakulära staden Ronda som delas i två delar av en djup ravin. Andalusien rymmer också en lång rad kulturskatter såsom moskén i Córdoba och borgen Alhambra i Granada.


Dela nuvarande URL via E-mail