• Dubbelrum
  • Tvårumssvit Master
  • Tvårumssvit Master

Hotel Meliã Madeira Mare

5
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Barnpool
  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Läckert boende på första parkett i Lido-området!

Meliã Madeira Mare har ett utmärkt läge direkt vid den populära strandpromenaden med närhet till såväl havsbad som Lido-områdets stora utbud av restauranger och barer. Inom hotellområdet finns också mängder av faciliteter som gör en vistelse här ytterst trivsam och bekväm. Här finns ett fint poolområde med separat barnpool, poolbar, solstolar och parasoller.

Du bor i ljusa, modernt inredda dubbelrum med balkong/terrass och delvis havsutsikt eller med full havsutsikt. Här finns också rymliga tvårumssviter Master med pentry, balkong/terrass och havsutsikt. En välsmakande frukost är inkluderad och du kan boka halvpension mot ett tillägg. 

Meliã Madeira Mare stoltserar med ett gym, inomhuspool, hamam, bastu och ett högklassigt Spa som erbjuder mängder av behandlingar och kurer där du verkligen kan skämma bort dig själv under vistelsen här. Här kan du t ex njuta av massage, hydroterapi och floating. Flera kvällar i veckan bjuds det på underhållning i form av levande musik.

Om hotellet
Antal rum 220
Avstånd till lokalt centrum 2.5 km
Biljardbord Ja
Byggår 2008
Gym Ja
Havsbad 600 m Ponta Gorda
Hiss Ja
Hälsocentrum & Spa Ja (behandlingar avgift)
Internet Ja, WiFi i rum och allmänna utrymmen (gratis)
Kassafack Ja (gratis)
Poolhanddukar Ja (gratis)
Servicekontor 200 m
Uppvärmd pool Ja (inomhus)
Våningar 10

Rumstyper:
Modernt inredda, luftkonditionerade dubbelrum med balkong/terrass och delvis havsutsikt, telefon, kabel-TV, kaffe/te-faciliteter, kassafack, hårtork och minibar. Tvårumssviter Master med pentry, balkong/terrass och havsutsikt. Dubbelrum med delvis havsutsikt har två ordinarie bäddar. I dubbelrum med havsutsikt finns två ordinarie bäddar och en extrabädd. Tvårumssviter Master med två ordinarie bäddar och en extrabädd. Frukost är inkluderad.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk, havsutsikt, halvpension, Stay & Spa.

Officiell klass:
5 stjärnor.

Observera:
Män måste bära långbyxor vid middagen. Galamiddag 24/12 och 31/12 är inkluderad för samtliga gäster. Hotellets omgivningar är kuperade.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail