Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Hotel Madeira

3
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Nyrenoverat stadshotell med pool och solterrass mitt i Funchal!

Hotel Madeira ligger perfekt beläget i Funchal alldeles i anslutning till den lilla stadsparken Jardím Municipal och bara ett stenkast ifrån den trevliga båthamnen. Här erbjuds ett trivsamt boende i smakfullt inredda dubbelrum eller fina, rymliga juniorsviter med separat sovrum på ett mycket charmigt och välskött hotell av bättre mellanklass mitt i stan. 

Du bor i dubbelrum med eller utan balkong med frukost inkluderad. Här finns även möjligheten att bo i något rymligare dubbelrum Superior med balkong/terrass alternativt i juniorsviter med balkong, även dessa med frukost inkluderad.

Från solterrassen med pool och snack-/poolbar uppe på hotellets tak kan man beskåda hur den härliga huvudstaden Funchal breder ut sig över de grönskande sluttningarna upp mot bergen och hur kryssningsfartygen sakta glider in mot hamn. En timme i solen vid takpoolen efter dagens levadavandring blir den perfekta avslappningsövningen innan det är dags att gå ut och äta middag på någon av de många trevliga restaurangerna i närområdet. På Hotel Madeira råder en alltigenom trivsam och behaglig atmosfär i såväl receptionslobby, snackbar, frukostrum som läs-, TV- och biljardrum. Det är lätt att förstå varför hotellet år efter år har erhållit flera utmärkelser från olika researrangörer för att vara bästa mellanklasshotell på Madeira.

Om hotellet
Antal rum 53
Avstånd till lokalt centrum 0 m
Biljard Ja
Byggår 1972
Havsbad 2,5 km Lido
Hiss Ja
Kassafack Mot avgift
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2014
WiFi Gratis
Våningar 6

Rumstyper:
Dubbelrum med eller utan balkong, något rymligare dubbelrum Superior med balkong/terrass eller juniorsviter med balkong och separat sovrum. Samtliga rumstyper med kassafack, satellit-tv, telefon, hårtork m m. Dubbelrum och dubbelrum Superior med två ordinarie bäddar och upp till en extrabädd. Juniorsvit med två ordinarie bäddar och två extrabäddar. Frukost är inkluderad.

Tillval:
Dubbelrum för eget bruk.

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Väder

Se temperatur och väder på Madeira.
Se väder här  >

Upplev det bästa av Madeira!

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Läs mer här >

Om Funchal

En stad omgiven av berg på södra Madeira.
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail