Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf

Vilamoura

Välkommen till Vilamoura, sedan många år ett erkänt drömresmål för golfspelare från världens alla hörn. Men här finns mycket mer än en mängd högklassiga golfbanor som lockar besökaren. Här finns givetvis breda, långsträckta stränder men också en läcker marina, casino och hotell av hög klass i ett resmål med internationell atmosfär. Marinan i Vilamoura hyser många högklassiga restauranger, barer och nattklubbar. Här kan du följa med på delfinskådarturer, boka privata djuphavsfisketurer eller bara flanera och beskåda härligheten. På stranden kan du hyra jet-ski, testa parasailing och andra häftiga vattensporter eller nöja dig med den mer stillsamma pedalbåten. 
 

Bo med Solresor i Vilamoura

Solresors hotellprogram i Vilamoura håller hög klass och har bästa läge på resmålet. På samtliga av våra hotell har du närhet till resmålets alla faciliteter, shopping, restauranger, barer och caféer längs marinan och promenaden. Den breda kilometerlånga sandstranden är givetvis också direkt framför dina fötter. Förutsättningarna att koppla av och trivas här är precis som resmålet i övrigt av bästa märke. Välkommen till Solresors Vilamoura! 

Albufeira och Senhora da Rocha

Albufeira är en stad med ett brett och livligt nöjesutbud och gott om restauranger, barer och caféer. Här finns mysiga gränder i de gamla stadsdelarna samtidigt som det erbjuds modern shopping i snygga, ljusa varuhus. Det är alltid nära till havet och de imponerande sandstränderna.
Senhora da Rocha är framförallt ett sol- och badresmål där de karaktäristiska sandstränderna med de karga klipporna som vacker kuliss är framträdande. 

Utflykter i Algarve

Det finns gott om sevärdheter i och omkring Algarvekusten. Följ med till det dramatiskt karga och vackra västra Algarve där du får besöka Lagos, Sagres och Europas sydvästligaste punkt Cabo de São Vicente. Ta del av östra Algarve med regionhuvudstaden Faro, den lilla staden som ofta kallats ”Queen of the Algarve”; Tavira och kom hela vägen bort till Vila Real do Santo Antonio vid floden Guadiana, som utgör en naturlig gräns mellan Portugal och Spanien. Under en heldag i grannlandet ges du möjlighet att ta del av lika vackra som häftiga Sevilla. Du får chansen att besöka bl a katedralen, klocktornet La Giralda och Maria Luisa-parken och du får gott om tid att på egen hand insupa stadens atmosfär, slappa på en uteservering eller shoppa. Övriga utflyktsmöjligheter värda att nämna är jeepsafari, båtturer, Quarteira market och Lissabon. 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail