Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Om Vilamoura

Välkommen till Vilamoura, sedan många år ett erkänt drömresmål för golfspelare från världens alla hörn. Men här finns mycket mer än en mängd högklassiga golfbanor som lockar besökaren. Här finns givetvis breda, långsträckta stränder men också en läcker marina, casino och hotell av hög klass i ett resmål med internationell atmosfär. Marinan i Vilamoura hyser många högklassiga restauranger, barer och nattklubbar. Här kan du följa med på delfinskådarturer, boka privata djuphavsfisketurer eller bara flanera och beskåda härligheten. På stranden kan du hyra jet-ski, testa parasailing och andra häftiga vattensporter eller nöja dig med den mer stillsamma pedalbåten. 

Bo med Solresor i Vilamoura

Solresors hotellprogram i Vilamoura håller hög klass och har bästa läge på resmålet. På samtliga av våra hotell har du närhet till resmålets alla faciliteter, shopping, restauranger, barer och caféer längs marinan och promenaden. Den breda kilometerlånga sandstranden är givetvis också direkt framför dina fötter. Förutsättningarna att koppla av och trivas här är precis som resmålet i övrigt av bästa märke. Välkommen till Solresors Vilamoura! 

Albufeira och Senhora da Rocha

Albufeira är en stad med ett brett och livligt nöjesutbud och gott om restauranger, barer och caféer. Här finns mysiga gränder i de gamla stadsdelarna samtidigt som det erbjuds modern shopping i snygga, ljusa varuhus. Det är alltid nära till havet och de imponerande sandstränderna.
Senhora da Rocha är framförallt ett sol- och badresmål där de karaktäristiska sandstränderna med de karga klipporna som vacker kuliss är framträdande. 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail