Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Bugibba

Upptäck semesterkänslan i härliga Bugibba och Qawra vid St. Paul´s Bay på norra Malta. Här finns vidsträckta stränder, bra shopping och ett pulserande nöjesliv. Bo med oslagbart havsläge på våra hotell och njut av det klarblå havet med det vibrerande stadslivet. Gör din semester komplett med båtutflykter till de magiska öarna Gozo och Comina!

Strand, shopping och stadspuls

Bugibba är en modern semesterstad med utmärkta möjligheter för shopping, strandliv och ett härligt utbud av restauranger och barer. Den mindre orten Qawra sitter nästan ihop med Bugibba och här erbjuds du ett liugnare tempo. Från båda orterna kan du njuta av storslagen utsikt över Medelhavet medan du promenerar längs havspromenaden. Nattlivet, med klubbar och barer, är koncentrerat till området kring Bay Square i Bugibba. Ett mindre utbud av barer och pubar finns i Qawra. Atmosfären är internationell och överallt finner du bekväma semesterfaciliteter på våra hotell som erbjuder ett underbart havsläge.

Sol och bad

Bugibbas läge vid St. Paul´s Bay ger dig fantastiska möjligheter med många stränder att välja bland. Nedanför huvudgatan Islet Promenade ligger en vidsträckt sandstrand vid det härliga azurblå havet. Många väljer att sola och bada vid den anlagda stranden Perched Beach som vetter mot Mistra Bay och St. Paul´s Islands. Vill du lata dig vid just den här stranden, rekommenderar vi att du kommer tidigt för det blir snabbt fullt. Qawras kustlinje är mer stenig och det finns en nygjord mindre strand. Ta` Fra Ben är en stenstrand som är omåttligt populär för snorkling. Här är vattnet otroligt klart och bland stenformationerna kan du se flera koraller och färgglada fiskar. Bugibba och Qawra är perfekt för dig som gillar att göra avstickare för att utforska undangömda badvikar liksom andra stränder runt omkring. Härifrån är det enkelt att ta sig till de underbara stränderna Paradise Beach och Golden Bay.


Dykparadis för vattenälskare

I Bugibba hittar du flera dykcenter och kustremsan är särskilt känd för att locka till sig både nybörjare och erfarna dykare. Under ytan gömmer sig flera vrak, grottor och klippformationer som är spännande att simma igenom. Många väljer att ta sitt dykcertifikat just på Malta.


På upptäcktsfärd

Från Bugibba kan du enkelt ta bussen till flera platser på ön. Från Bugibbas pir avgår flera båtar som kryssar runt hela Malta med stopp på flera kringliggande öar. Vill du uppleva den bästa snorklingen och vackra stränder ska du ta dig till ön Gozo eller Comino. Det går även utmärkt att hyra bil för att ta sig runt. Passa på att besöka huvudstaden Valletta som du når på cirka 50 minuter med buss. Väl i Valetta kan du njuta av kombinationen med historiska byggnader, härlig shopping och pulserande barliv. Vi kan varmt rekommendera ett besök i den gamla huvudstaden Mdina, megalittemplen eller al fresco-målningarna i Palazzo Falzon.

Välkommen till Bugibba!

Resmålsfakta

Fakta och väder

Allt du behöver veta om Malta innan resan.
Läs mer här »

Läs mer om Malta

Läs mer här »

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

Infobox


Reguljär paketresa

 • Du väljer själv när och hur länge du vill resa
 • Trygghet - du är skyddad av vår resegaranti
 • Utvalda hotell med bra läge
 • Ett incheckat bagage ingår i priset
 • Priserna är dynamiska tills bokningen är genomförd

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Faciliteter

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

 • 3
 • 7
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger