Grand Hotel Park Villas

4
Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Luftkond.
  • Pool
  • Restaurang

Trevligt hotell med härligt poolområde och utmärkt läge endast 150 meter från havet!

Med ett förnämligt läge alldeles intill havet har du som bor på Grand Hotel Park Villas närhet till både bad och Dubrovniks centrum. Hotellet är omgivet av härligt grönskande parker och ligger på bekvämt avstånd från den trevliga klapperstenstranden. På kort promenadavstånd från hotellet hittar du ett flertal restauranger, caféer samt ett mindre shoppingcenter.

Hotellet består av en huvudbyggnad, som inhyser hotellets reception och restaurang samt intilliggande Villas med trevliga dubbelrum. Mellan byggnaderna ligger hotellets inbjudande poolområde med en härlig saltvattenspool. Här är både solstolar, parasoll och poolhanddukar gratis för hotellets gäster och i den trevliga poolbaren serveras under sommarmånaderna lättare luncher. De smakfullt inredda dubbelrummen är alla luftkonditionerade och har satellit-TV, telefon, minibar, kassafack samt badrum med badkar. Rum med balkong går att boka mot tillägg. Andra faciliteter som förhöjer den härliga semesterkänslan ytterligare är bl a den uppvärmda inomhuspoolen, bastu och massage.

Grand Hotel Park Villas är beläget i stadsdelen Lapad, ett av Dubrovniks vackraste områden. Härifrån tar du dig lätt till Gamla stan med buss eller bil på ca 10 minuter. Hotellet är ett utmärkt val för dig som vill uppleva charmiga Dubrovnik och samtidigt njuta av en avkopplande semester i en härlig sol- och badmiljö!

Om hotellet
Antal rum 323
Avstånd till centrum 3 km Dubrovnik
Avstånd till strand 150 m
Bastu Ja
Byggår 1968
Hiss Ja
Internet Ja, Wi-Fi i rummen (gratis)
Kassafack Ja
Poolhanddukar Ja
Renoverat 2014
Våningar 3

Rumstyper:
Dubbelrum med balkong, luftkonditionering, satellit-TV, telefon, minibar, kassafack, badrum med badkar. 2 ordinarie bäddar.

Tillval:
Havsutsikt, enkelrum

Officiell klass:
4 stjärnor

Inomhuspool:
Ja

Övrigt:
Hotellanläggningen består av en huvudbyggnad, som inhyser hotellets reception och restaurang samt intilliggande Villas. Grand Hotel Park Villas har sina rum i villadelen.

Observera
Just nu pågår ett byggnadsarbete på den kommunala stranden i Lapad-området. Detta kommer att avslutas någon gång under sommaren 2017. Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail