Tillbaka

RUM & PRISER

  • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

  • Luftkond.
  • Pool

En panoramautsikt utan dess like, lugna omgivningar, halvpension ingår!

Hotel Sciaron kan stoltsera med ett utsökt läge på en av Capo Vaticanos vackraste bergstoppar och fantastiska vyer över kusten och de Eoliska Öarna. Det relativt nyrenoverade hotellet är byggt i mycket lugna omgivningar och består av en huvudbyggnad med tre våningar samt ett tillhörande annex.

Hotellet har en egen shuttle-service som tar dig till den mysiga medeltidsstaden Tropea (mot avgift). Den kör även regelbundet till sand- och klapperstensstranden Grotticelle som ligger endast 900 meter från hotellet (gratis). Grotticelle har länge räknats som en av Capo Vaticanos finaste stränder. Hotel Sciaron har även en inbjudande solterrass samt ett härligt poolområde med solstolar och parasoller. Här kan du med gott samvete unna dig bekymmersfria dagar i solstolen och samtidigt njuta av en panoramautsikt utan dess like!

Om hotellet
Antal rum 55
Avstånd till centrum 9 km Tropea
Avstånd till strand 900 m
Byggår 1980
Hiss Ja
Internet Ja (Internethörna i lobbyn mot avgift)
Kassafack Ja (avgift)
Lekplats Ja
Luftkonditionering Ja (avgift)
Poolhanddukar Ja (avgift)
Renoverat 2008
Våningar 3

Rumstyper:
Luftkonditionerade dubbelrum med satellit-TV, telefon, litet kylskåp (avgift) och hårtork. 2 ordinarie bäddar samt 1 extrabädd.

Tillval:
Enkelrum.

Officiell klass:
3 stjärnor

Övrigt:
Hotellet har en egen shuttle-service som tar dig till den mysiga medeltidsstaden Tropea (mot avgift). Den kör även regelbundet till sand- och klapperstensstranden Groticelle (gratis).

Observera:
Luftkonditioneringen har vissa tids- och säsongsbegränsningar. Mycket begränsade möjligheter för transport med lokaltrafik & taxi till närliggande orter. En del nivåskillnader i området. Transferbussen stannar på huvudgatan nedanför hotellet. Därifrån leder en uppförsbacke (ca. 100 m) upp till receptionen.

 Vill du veta mer om hotellet?
Klicka här för IHAC hotellfakta.

Karta

Dela nuvarande URL via E-mail