Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
Fördelar
 • Shuttle service till stranden
 • Nära Tropea
 • All inclusive light
 • Hemtrevlig och inbjudande atmosfär

Hotel Orrizonte Blu

3
Fördelar
 • Shuttle service till stranden
 • Nära Tropea
 • All inclusive light
 • Hemtrevlig och inbjudande atmosfär
Tillbaka

RUM & PRISER

 • Antal resenärer
Avbryt Reser från
Från
 
Avbryt Avresedatum
Välj avresedatum
Genomsnittligt pris per månad
Avbryt Reslängd
Reslängd
Avbryt Resenärer

Hotellinformation

 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurang

Prisvärt trevligt hotell beläget på en höjd med härlig havsutsikt
Orrizonte Blu är vackert beläget på en höjd i utkanten av Tropea och erbjuder en härlig utsikt över det skimrande havet. Här kan du njuta av lata och avkopplande dagar med sol och bad antingen vid hotellets pool eller vid stranden dit hotellet erbjuder gratis shuttle service (på förfrågan). Du kan även nyttja hotellets shuttle service under kvällarna för att besöka den charmerande medeltidsstaden Tropea. Hotellet är därmed perfekt för idg som vill kombinera det goda semesterlivet med att upptäcka Kalabrien och Tropea. 

Faciliteter
På Orrizonte Blu är sol- och badmiljön inbjudande. Hotellet huserar med ett trivsamt poolområde, solterrass och poolbar. Här kan nu njuta av lugna dagar och njuta av solens varma strålar. Svalka dig med ett dopp i poolen när du känner dig varm eller beställ en färggrann förfriskning ifrån poolbaren. Föredrar du att bada i havet och känna den varma mjuka sanden mellan tårna erbjuder hotellet gratis shuttle service till Tropeas omtalade och omtyckta strand cirka två kilometer från hotellet. Här har du som gäst på Orrizonte Blu dessutom tillgång till två solstolar och en parasoll. 

Restaurang
På hotellet bor du med bekväm All inclusive Light vilket gör att du kan luta dig tillbaka och njuta av semestern till fullo utan att behöva tänka på när, var samt hur mycket nästa måltid kommer att kosta. Huvudmåltiderna i din All inclusive light - frukost, lkunch samt middag serveras i form av buffé i hotellets restaurang. Under dagen har du fri tillgång till läskande och svalkande drycker.  

Aktiviteter
Om du vill aktivera dig under semestern och hålla dig aktiv kan du spela bordtennis eller möta någon i ditt resesällskap på en tennismatch (avgift). Det är även möjligt att hyra cyklar på hotellet om du vill kombinera aktivitet med upptäckter av närområdet. Medeltidsstaden Tropea ligger enbart två kilometer från Orrizonte Blu och under kvällstid erbjuds shuttle service in till staden. Här kan du strosa runt bland pittoreska gator, äta en svalkande gelato eller slå dig ned på ett torg och insupa den karakteristiska och charmiga atmosfären. Vill du upptäcka Tropea eller andra delar av Kalabrien ytterligare är vår rekommendation att du hyr en hyrbil eller åker med på en av Solresors spännande utflykter. 

Om hotellet
Antal rum 56
Avstånd till centrum 2 km, Tropea
Avstånd till strand 2 km
Balkong / Terrass Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggår 1999
Byte av lakan, per vecka 1
Cykel Uthyrning
Fitnesscenter / Gym Mot avgift
Gratisbuss Ja
Hiss Ja
Hårtork Ja
Kassafack Mot avgift
Kylskåp Ja
Lekplats Ja
Luftkonditionering Ja
Pool Ja
Reception Ja
Renoverat 2009
Restaurang Ja
Städning, per vecka 7
Telefon i rummet Ja
Tennis Mot avgift
Tv i rum / lägenhet Ja
WiFi Gratis

Rumstyper:
På Orrizonte Blu kan du välja mellan följande rymstyper.

Dubbelrum
Dubbelrum med tillhörande badrum samt balkong. Dubbelrummen är utrustade med TV, telefon, hårtork, litet kylskåp, luftkondiitonering, safetybox (avgift) samt wifi. Det är möjligt att boka dubbelrum med havsutsikt mot extra avgift samt mot förfrågan. Mot forfrågan och extra avgift är det även möjligt att boka dubbelrum för enkelbruk.

Familjerum
Familjerum med tillhörande badrum samt balkong. Familjerummen är utrustade likt dubbelrubben. 

Pension
Vistelsen på Orrizonte Blu är inklusive All inclusive Light

Mer om Orrizonte Blu:
Luftkonditioneringen har vissa säsongsbegränsningar. Hotellet ligger på en kulle, en del nivåskillnader på området. Mycket begränsade möjligheter för transport med lokaltrafik och taxi till närliggande orter.

All Inclusive Light

Detta ingår i All inclusive Light

Huvudmåltider
Frukost, lunch och middag
Huvudmåltiderna serveras i hotellets restraung i form av buffé. Observera att frukosten är kontinental. 

Dryck
Det är dryck inkluderat under dina måltider. 
Det serveras även okala alkoholhaltiga (öl, vin, amaro, grappa, anice, vodka bianca, konjak) och icke alkoholhaltiga drycker (läsk, juice etc.) i hotellets bar mellan kl. 10.00 - 22.00.

Vid ankomst till hotellet får du ett exakt All inclusive light-program som gäller för vistelsen. Solresor reserverar sig för eventuella ändringar, hotellet kan utan förvarning ändra serveringsställen, urval och öppettider. Din All inclusive avslutas kl. 12.00 på din avresedag.

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail