Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Faliraki

Faliraki är ett klassiskt sol- och badresmål längs Rhodos östkust med ett brett nöjesutbud och några av öns allra bästa stränder. Solresors program innehåller flera riktigt bra hotellalternativ som alla har det gemensamt att de är placerade direkt på den inbjudande stranden. På hotellen erbjuds frukost, halvpension och t o m  all inclusive men här finns också ett gott utbud av mat och dryck för den som önskar att utforska resmålets restauranger och barer. 

Faliraki förfogar också över en häftig och populär vattenpark och några kilometer härifrån, i Afandou, finns förutom en härlig sandstrand också Rhodos enda golfbana. 

Rhodos stad

Gamla Stan i Rhodos stad är utan tvekan den charmigaste platsen på ön. Oavsett var du bor får du inte missa ett besök i denna fängslande miljö. Rhodos stad är en färgstark mix av moderna barer och butiker, ett pulserande nöjesliv blandat med genuina grekiska tavernor och caféer. Gamla stan är en av Europas mest välbevarade medeltidsstäder, lockar med loungebarer, spännande restauranger och små designinredda boutiquehotell. Här trängs mysiga uteserveringar med exklusiva guld- och smyckesbutiker bland kullerstensgränder och runier av korsriddarpalats från 1400-talet. Två stränder, Ellis- och  Västra stranden, ramar in udden som staden är byggd på. Mellan dessa båda stränder ligger Mandrakihamnen med de två berömda hjortarna som övervakar inloppet. Den nyare delen av Rhodos stad lockar med en livlig hamn, shoppinggator med rader av  internationella märkesbutiker, en stor samling trendiga restauranger, barer och kaféer, flertalet diskotek och en bargata särskilt ämnad för det sena och unga nattsuddandet.

Boka all inclusive i Faliraki!

All inclusive innebär att allt är inkluderat i resans pris! Det gäller både mat och dryck och i vissa fall även aktiviteter. Solresor erbjuder all inclusive på många hotell och resmål. Oavsett om man reser på egen hand, i par eller som familj vågar vi påstå att all inclusive är ett av de mest prisvärda alternativen. 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Dela nuvarande URL via E-mail