Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Villor på Kreta

Hyr en villa på Kreta
Uppfyll drömmen och hyr en egen villa vid Medelhavet! Bjud med familjen, vännerna eller släkten och njut av en semester på era egna villkor. Önskar du ett strandnära läge, rofyllda omgivningar eller en traditionell kretisk villa? Solresor erbjuder flertalet charmiga villor längs Chaniakusten på Kreta och vi har någonting för varje resesällskap. De flesta villorna har en trevlig uteplats som bjuder in till mysigt häng och grillkvällar. Skulle du däremot inte känna dig hemma bakom grillen så erbjuder samtliga villor ett välutrustat och fräscht kök. Majoriteten av Solresors villor har en inbjudande trädgård med privat pool och här kan du njuta av härliga dopp på dygnets alla timmar! När du hyr en villa på Kreta har du fantastiska möjligheter att utforska ön på egen hand. Ge dig iväg på upptäcktsfärd längs västkusten och fascineras av några av öns vackraste stränder – Balos Beach, Elafonisi Beach och Falassarna Beach. Eller bege dig österut och upptäck genuina Chania som har ett trevligt utbud av restauranger, butiker och sevärdheter. Hyr en bil eller ta dig runt med kollektivtrafiken – oavsett är vi säkra på att du kommer få uppleva fantastiska miljöer! 


För att underlätta ditt sökande har vi samlat alla våra villor på Kreta på en och samma sida. Kika runt och se om du hittar något som faller dig i smaken - har du några frågor så tveka inte på att höra av dig!

Är du intresserad av en villa fyller du i en intresseanmälan här, så återkommer vi med prisuppgifter och tillgänglighet snarast möjligt.

Upplev mer av Kreta

All inclusive på Kreta

Flera av våra hotell erbjuder all inclusive.
Hitta ditt hotell här >>

Upplev det bästa av Kreta

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Se och boka här >>

 

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information om Kreta.
Läs mer här >>

Vädret på Kreta

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Hitta allt om Kretas väder här >>

 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

IntresseanmälanFrån vilken avreseort? *
 

Dela nuvarande URL via E-mail