Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Agii Apostoli

Agii Apostoli

Res till familjevänliga Agii Apostoli på Kreta och njut av ett lugnt semestertempo, barnvänliga sandstränder och närhet till såväl Platanias som Chania. Följ med på en utflykt, upptäck den fantastiska ön på egen hand eller bara koppla av i solstolen. Det perfekta läget ger dig möjlighet att kombinera en lugn och rofylld semester med äventyr och aktiviteter.

Semestra i Agii Apostoli

Njut av den lugna atmosfären och de vackra långgrunda sandstränderna som Agii Apostoli erbjuder. Här finns alla förutsättningar för en avkopplande semester på egen hand, tillsammans med partnern eller familjen. I ortens mindre centrum kan du avnjuta kretensiska rätter på en mysig taverna, unna dig en läskande dryck på en trevlig bar och avsluta kvällen med att spana in det lilla utbudet av butiker. För den shoppingglada är det bara en kort busstur till Chania och det stora utbudet av internationella klädeskedjor liksom lokala butiker, restauranger, barer och nöjesliv. Väster om Agii Apostoli hittar du den berömda och livliga semesterorten Platanias liksom avslappnade Agia Marina.  

Läs mer här!

Upplev mer av Kreta

All inclusive på Kreta

Flera av våra hotell erbjuder all inclusive.
Hitta ditt hotell här >>

Upplev det bästa av Kreta

Läs om våra utflykter och inspireras inför resan.
Se och boka här >>

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information om Kreta.
Läs mer här >>

Vädret på Kreta

När är det varmast i vattnet? Hur många soltimmar per dag?
Hitta allt om Kretas väder här >>

 

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Om Agii Apostoli

Solresor i Agii Apostoli

Vi har ett brett utbud av handplockade hotell för att kunna erbjuda någonting för alla. Bo på någon av Solresors bästsäljare, Sirios Village eller Cretan Dream lägenheter. Sirios Village är en riktig familjefavorit och erbjuder bland annat en vistelse med all inclusive och ett fint poolområde med vattenrutschbana. Cretan Dream lägenheter är ett charmigt lägenhetshotell som ligger omgivet av härlig grönska och erbjuder gångavstånd till den vackra sandstranden. Golden Bay lägenheter är ett annat lägenhetsalternativ som ligger perfekt beläget precis intill stranden och ortens trevliga centrum.

Sol och bad

Agii Apostolis fina sandstränder är mycket omtalade och uppskattade av många, till och med lokalbefolkningen. Chanias lokalinvånare brukar under sin lediga tid ta sig hit för att njuta av en avkopplande stund och lyssna till havets brus. Det finns tre vackra bukter i området som alla erbjuder glesa ytor, långgrund och finkornig sand - vilket gör stränderna väldigt barnvänliga. Solstolar finns att hyra på de flesta strandavsnitt. Chaniakusten erbjuder fina badmöjligheter och ger du dig iväg på egen hand kan du hitta egna små badvikar att tillbringa dagen vid. Undervattensströmmar samt varierande vattendjup kan förekomma.

Upptäck Kreta

Upplev mer av denna fantastiska ö genom att följa med på någon av Solresors utflykter. Vi erbjuder ett innehållsrikt utflyktsprogram där du bland annat har möjlighet att få följa med till Kretas största sevärdhet Knossos och Europas längsta ravin, Samaria-ravinen. Det finns mängder av utflyktsmål på Kreta som du kan upptäcka på egen hand. Ge dig iväg på äventyr längs Kretas västkust och fascineras av några av öns vackraste stränder – Elafonisi Beach, Balos Beach och Falassarna Beach. Eller åk österut för ett besök i den genuina och charmiga staden Chania.

Välkommen till Agii Apostoli!

 

Dela nuvarande URL via E-mail