Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor

Ras Al Khaimah

Resor till Ras Al Khaimah i Förenade Arabemiraten - Avkopplande sandstränder, uppfriskande hav och en ostressad vardag! Om du vill komma bort från vinterkylan så erbjuder Solresor charterresor till Ras Al Khaimah du sent kommer att glömma.

Flotta hotell i världsklass

Ras Al Khaimah´s 5-stjärniga lyxhotell har det mesta en kräsen semesterfirare kan önska sig.  Här njuter du av flotta hotell precis intill fina sandstränder med en servicenivå lång över det vanliga. Koppla av under vajande palmer mot en knallblå himmel och skäm bort dig med läckerheter från måltidsbufféer av sällan skådat slag. 

Läs mer här!

Bilder och hotell

Bilder och film

Bli inspirerad av bilder och film från Ras Al Rhaimah.
Se bilder och film här >

Hotell

Vi har ett stort utbud av hotell i Ras Al Khaimah.
Se våra hotell här >

Resmålsfakta

Allt du behöver veta

Transfertider, reseledarservice och annan nyttig information.
Läs mer här >

Vädret i Dubai

Se temperatur och väder i Ras Al Khaimah.
Se väder här  >

Om Förenade Arabemiraten

Ett intressant resmål med shopping i världsklass, sol och hög service!
Läs mer här >

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

Hitta din resa

FILTERERA RESULTAT

Infobox


Reguljär paketresa

 • Du väljer själv när och hur länge du vill resa
 • Trygghet - du är skyddad av vår resegaranti
 • Utvalda hotell med bra läge
 • Ett incheckat bagage ingår i priset
 • Priserna är dynamiska tills bokningen är genomförd

Sortera efter

Avresor från

Pris

Resmål

Restyp

Boendeklassificering

Pension

Resenärer

Kalender

Visa resultat som
Visa pris som
Välj minst antal solar

Reslängd

 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 7
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 14

Om Ras Al Khaimah

Shopping i Ras Al Khaimah

Butikskvarteren kring gatan Al Kuwaity Street bjuder på en kittlande resa ca 60 år tillbaka i tiden. Dess gamla galleria Al Waha vänder sig först och främst till en lokal publik med butiker fulla av skor, väskor, krimskrams och färgglada, indiska kläder. Shoppingcentrat Manar Mall ligger mitt i hjärtat av Ras Al Khaimah och erbjuder ett något bredare och moderna shoppingutbud tillsammans med flertalet välkända matkedjor. 

Sevärdheter i Ras Al Khaimah

En rundtur i emiratet Ras Al Khaimah bjuder på en spännande kultur och historiekänsla. I Ras Al Khaimah finner du emiratens äldsta moské, ett historiskt museum samt en gammal genuin fiskemarknad. Många av Ras Al Khaima´s rondeller smyckas med konstverk inspirerade av traktens historia. De vackra jättepärlorna symboliserar tiden för hundra år sedan då det inte var oljan utan pärlfisket som drev emiratets ekonomi. 

Persiska vikens mest gripande landskap

Den natursköna bergskedjan Hajar är känd för sin skönhet och sitt dramatiska landskap. I bergets dalgångar har naturliga bassänger ”Wadis” med kristallklart vatten bildats av regnvatten. Vid solnedgång förvandlas bergsmassivets skrud och kan närmast liknas ett gyllene vulkanlandskap. 

Dykning

Vattnen kring kustspetsen norr om Ras Al Khaimah erbjuder dykning av världsklass. Det finns många skeppsvrak i vattnen och koraller som i sin tur lockar till sig fiskar i regnbågens alla färger. Ras Al Khaimah´s norra landspets och Hormuz-sundet brukar kallas för ”Österns Norge”, med sina många och vindlande fjordar. Området är en enklav till landet Oman och var ett centrum för forna tiders pirater. Det sägs att den mytiske Sinbad Sjöfararen under sina många resor härjade i dessa trakter.

Ökenäventyr

Följ med på en spännande och actionfylld utflykt med fyrhjulsdrivna jeepar i öknen. Dagen avslutas med en grillafton i ett ökenläger där du kan njuta av solnedgången i en oas med såväl souvenirer, rökning av vattenpipa och hennatatueringar. Kvällen bjuder även på underhållning i form av arabisk magdans. 

Dubai

På knappt en timma från Ras Al Khaimah reser du till den stora världsmetropolen Dubai med alla dess imponerande sevärdheter. Här hittar du världens största vattenparker, museum, spektakulär infrastruktur med hotell, evenemang och shopping i världsklass.