Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor
  • Förenade Arabemiraten

    Förenade Arabemiraten

Om Förenade Arabemiraten

Resor till Förenade Arabemiraten och Dubai har på senare år blivit mycket populärt. Med en flygtid på endast sex timmar, når du ett intressant resmål med ett överflöd av sol, shopping i världsklass, mat från världens alla hörn, en servicenivå långt över det vanliga och ett mycket fint hotellprogram till svårmatchade priser! 

Bra priser på resor till Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten på Arabiska halvön har kust ut mot både Indiska oceanen och Persiska viken. Med sitt behagliga vinterklimat och sin framskridna infrastruktur med hotell och sevärdheter har man här på ett fåtal decennier skapat unika förutsättningar för turism. Här sparas det inga medel för att skapa semesterresmål av absolut världsklass. 

Fina stränder, lyxhotell och spännande utflykter

Det relativt unga landet, grundat 1971, består av sju emirat av vilka Dubai kanske är det mest kända. Hit reser turister från hela världen för att, förutom njuta av det suveräna vinterklimatet, uppleva världskända och spektakulära byggnationer, marinor, shopping och restauranger i världsklass, fina stränder och lyxhotell. 

Välj mellan Ras Al Khaimah och Dubai

Solresor erbjuder förutom världsmetropolen Dubai även det unika, prisvärda och avkopplande familjeresmålet Ras Al Khaimah. Här finner du verkligt femstjärniga hotell direkt på den inbjudande sandstranden till priser som du aldrig tidigare skådat. Ras Al Khaimah är ett eget emirat knappt två timmars bilresa från Dubai. 

Se även vår sida med sista minuten-resor!

Resor till Förenade Arabemiraten

Dubai

Världsmetropol med extraordinära upplevelser!
Läs mer om Dubai här »

Ras Al Khaimah

Solsäker vintersemester i avkopplande omgivning!
Läs mer om Ras Al Khaimah här »

Hitta din resa till Förenade Arabemiraten

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Kalender

Reslängd

  • 7

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger