Bilder och film

Bli inspirerad av bilder och film från Rhodos.

Se bilder och film här >

Hotell

Vi har ett stort utbud av hotell på Rhodos.

Se våra hotell här >

Rhodos

Rhodos

Denna underbara ö är den fjärde största av ungefär 1400 öar totalt i den grekiska övärlden. Rhodos är beläget i den del av Medelhavet som kallas Egeiska Havet och ön tillhör en ögrupp som går under namnet Dodekaneserna. Med en underbar blandning av allt det man förväntar sig och behöver för en lyckad vistelse är Rhodos ett alldeles utmärkt semesteralternativ. 

Rhodos - det kompletta charterresmålet 

Rhodos är möjligen Greklands mest kompletta resmål med ett behagligt klimat, populära stränder, spännande sevärdheter, små förtjusande byar, en mångfald av trevliga restauranger och ett nöjesliv som har något att erbjuda för alla. Rhodos, som är den största av de så kallade tolvöarna, har därför i många år varit en av de mest omtyckta i den grekiska övärlden. Hyr gärna en bil och gör en dagsutflykt till södra delen där Lardos och Pefkos erbjuder flera sköna badvikar och en genuint rofylld atmosfär. 

Södra sidan av ön kan även locka med den välkända och karaktäristiskt grekiska staden Lindos, som uppvisar fina möjligheter till såväl shopping som mysiga tavernor. Du kommer snart att upptäcka öns varierande landskap, med ett bergigt inland och bitvis gröna kuster där citrusfrukter, vindruvor, oliver och annat odlas. 

Läs mer här!

All inclusive
Hotel Cosmopolitan Härlig semesterklassiker med all inclusive, ett stenkast från stranden!
Fullbokat
All Inclusive
Hotel Aldemar Amilia Mare En komplett semesteranläggning med all inclusive!
Fullbokat

Hotell

Karta

Klicka här för att se var hotellet ligger

FILTERERA RESULTAT

Resenärer

Kalender

Reslängd

 • 7

Resor till Rhodos

 • Faliraki

  Öns östra kust briljerar med långgrunda sandstränder, vattenland och ett trevligt centrum.

 • Ixia/Ialyssos

  Familjevänlig badort med milslång klapperstenstrand och bra utbud av restauranger och tavernor!

 • Kalithea

  Härliga stränder med utmärkt dykvatten i lugna och sköna omgivningar!

 • Kiotari

  Ny familjefavorit på östkusten med all inclusive och direkt strandläge!

 • Rhodos stad

  Välkänd semestermetropol med mysig medeltida stadskärna, sköna stränder och pulserande nöjesliv!

Rhodos

Solresors resor till Rhodos 

Solresor har valt ut de välkända semesterorterna Rhodos stadIxia och Kalithea där vårt utbud av hotell passar alla smakriktningar och plånböcker. Det är här på den norra delen av Rhodos som de flesta av öns besökare bor och här erbjuds också den perfekta kombinationen av skön avkoppling vid ett kristallklart Medelhav och ett brett nöjesutbud. Rhodos är ön du gärna reser till igen och vi garanterar att du hittar något som passar för just dig! 


Stora upplevelser väntar dig 

Rhodos har en händelserik historia. Ön har tillhört många olika folkslag genom åren och det kan man tydligt se spår av än idag. Med Solresor kan du t.ex. uppleva Rhodos pärlor som bl.a. inkluderar pittoreska Lindos med dess spektakulära Akropolis eller åka på en avkopplande heldagstur till havs. Besök mysiga grannön Symi eller passa på att ta turen till Marmaris i Turkiet och upplev ett annat land och annan kultur. 


Hyr bil på Rhodos

På Rhodos är det enkelt att resa runt med bil. Ön är relativt liten (142 km i omkrets), asfaltvägar är av hög standard och trafiken är inte lika intensiv som den kan uppfattas i andra delar av Grekland. På Rhodos hittar du många semesterpärlor i form av små gömda badvikar. 
Paketresa
Storstad
Rundresor
Premium
Golf
Skidresor